Το kozan.gr προσφέρει πέντε διπλές προσκλήσεις, για πέντε τυχερούς/ες, για την παράσταση “Οι τέλειοι ξένοι”, την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

11 Ιουλίου 2024
06:39

Το kozan.gr προσφέρει πέντε διπλές προσκλήσεις, για πέντε τυχερούς/ες, για την παράσταση «Οι τέλειοι ξένοι» την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης. Διεκδικήστε τες, με τον πιο εύκολο τρόπο, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου στο [email protected], μέχρι και τις 15:00 σήμερα Πέμπτη 11/7/2024, γράφοντας ως θέμα «Οι τέλειοι ξένοι» . Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης.

 

Οι «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου& Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη,  η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς για δύο ολόκληρες σεζόν, στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ, ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι  το ταξίδι της στην Ελλάδα.Με σταθμούς τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας και όχι μόνο, το έργο που μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 80.000 θεατές, ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Με πρωταγωνιστές γνωστούς κι αγαπημένους ηθοποιούς, τους: Πέτρο Λαγούτη, Γιώργο Χρανιώτη,  Χρήστο Σαπουντζή, Κώστα Κάππα, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Μένη Κωνσταντινίδου, Σοφία Μανωλάκου,  και στον ρόλο της μικρής κόρης την Αλίκη Κακολύρηκαι ένα εξαιρετικό κείμενο που απέδωσε με έμπνευση και μεράκι η Ελεονώρα Μελέτη, οι ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ φιλοδοξούν να ψυχαγωγήσουν το θεατρόφιλο κοινό.

Eπτάφίλοι  συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών.  Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Οκαθέναςαπόεμάςέχειτρειςζωές, μίαδημόσια, μία προσωπικήκαιμίαμυστικήΚαι σαν να μην έφταναν  οι τρεις ζωές,  έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία σε 18 χώρες.

 

Σκηνοθεσία: Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Πυρπασόπουλος

Μετάφραση/Απόδοση: Ελεονώρα Μελέτη

Σκηνικά: Νότης Χριστοδούλου

Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Λυδία Σγουράκη, Καλή Βοϊκλή

Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Θ. ΜΑΡΟΣΟΥΛΗ

 

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ 25’’ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=nCn9dfylUmY

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ 12’’ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=GPq1Mfuf0wM

 

Ώρα έναρξης : 9.30μμ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : Τέλειοι Ξένοι – Περιοδεία | More.com

Ένα σχόλιο

  • Οι 5 νικητές του διαγωνισμού του kozan.gr για την παράσταση “Οι τελειοι ξενοι” στην Κοζάνη 12/7 που ο καθένας/ καθεμία κερδίζει από μια διπλή πρόσκληση είναι:
    1. Ζ….υ Έ…η 6947……..7
    2. Κ……η A…..α 69…….96
    3. Σ……ς Γ…..ς 69………..50
    4. Μ……η Α……η 6948………7
    5.Τ……α Ε….η, 69…………7

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι