«Ενότητα» – Η Δημοτική Αρχή για άλλη μια φορά προσπαθεί να οικειοποιηθεί το έργο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και να παραπλανήσει τους πολίτες

11 Ιουλίου 2024
17:06

 

 

Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να δείξει ότι παράγει έργο, εν μέσω περιηγήσεων στα πανηγύρια, συνεχίζονται αγωνιωδώς.

Θεωρούν ότι με μια ακόμη φωτογραφία με πλατιά χαμόγελα και ένα παραπλανητικό κείμενο, μπορούν να συσκοτίσουν την αλήθεια και να οικειοποιηθούν το έργο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

  • το έκαναν με το κτίριο της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ
  • το έκαναν με το Label της Ευρωπαϊκής Αποστολής για τις 100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις
  • το κάνουν τώρα με το έργο της διασύνδεσης της Τηλεθέρμανσης με τον ΑΗΣ Καρδιάς όπου πρόκειται να κατασκευαστεί η ΣΥΘΗΑ.

 

Όμως,

  • Αν διάβαζαν την 446/2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ
  • Εάν αναζητούσαν το από 10/7/2023 έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος το οποίο ρητά διαβεβαιώνει ότι «Παρέχεται βεβαίωση της αρμόδιας Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης σύμφωνα με την οποία το προτεινόμενο έργο προβλέπεται να ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ …»
  • Εάν έκαναν τον κόπο να δουν την διακήρυξη του έργου, το οποίο είναι δημοπρατημένο από την αρχή του έτους, θα έβλεπαν φαρδιά-πλατιά την αναφορά στη χρηματοδότηση του έργου από το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ  ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ 2021-2027
  • Εάν γνώριζαν ότι κανένα δημόσιο έργο δεν μπορεί να δημοπρατηθεί χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση

Τέλος, εάν έκαναν τον κόπο να ρωτήσουν για όλα τα παραπάνω την Γενική Διευθύντρια της ΔΕΥΑΚ, θα είχαν στη διάθεσή τους όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

 

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι έπραξαν μέρος ή και όλα τα προηγούμενα, είμαστε για άλλη μια φορά μάρτυρες μιας προσπάθειας που αποσκοπεί στο να:

  • Οικειοποιηθούν το έργο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ
  • Παραπλανήσουν τους πολίτες
  • Δείξουν ότι ασχολούνται με τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ο Δήμος και η περιοχή μας όταν για ένα ολόκληρο εξάμηνο στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν εισήχθη για συζήτηση κανένα από τα μεγάλα έργα που μεγαλόστομα έταζε προεκλογικά η παράταξη Κοκαλιάρη.

 

Τα έγγραφα όμως μένουν και αποδεικνύουν την αλήθεια.

 

Screenshot

21 σχόλια

  • Από τον Χάρη πολύ καλύτερος ο δήμαρχός μας. Εσύ πόσο ακόμη δήμαρχος. Αυτός είναι και νέος και ελεύθερος επαγγελματίας. Εγώ πολύ τον πάω.

  • Ο δήμος μας στην Κοζάνη καθημερινά βιώνει σε στρατηγικά ζητήματα την κακοδιοίκηση κάποιων τενεκέδων, λόγω άγνοιας του πλαισίου της αυτοδιοίκησης, γιατί αυτοδιοίκηση σημαίνει κωδικοί, χρηματοδοτικά πρωτόκολλα και γνώσεις πάνω σε αυτά, για να οικοδομηθεί κάτι ανώτερο. Και να αποτύχει ο κοκκαλιάρης όπως φαίνεται ΕΣΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΠΟΤΕ. Οι λόγοι της ήττας σου ήταν 2 : α) επέδειξες υπερβολική αλαζονεία σε στελέχη και ψηφοφόρους που σε στήριξαν στο παρελθόν και β) τα φωτοβολταικά. Κάποιος άλλος θα ρθει αλλά αυτός ο κάποιος δεν θα είσαι εσύ.

    • Μαλουτα λέμε και κλαίμε ήδη με τις αηδίες που υπέγραψε για δήθεν εργο και θα μας φάνε τα μπετά για τις επόμενες εκατονταετίες…

  • Ανεξάρτητος το ποιόν υποστηρίζει ο καθενας μας μπορώ να πω πως ο Μαλουτας έχει δίκαιο,τα έργα που γίνονται είναι της δικής του παρατάξεις….το μονο που βλέπουμε από την νέα δημοτική αρχή είναι όπου γαμος και χαρά η βασιλο πρώτη…….πιστεύω πως αρκετοί μετάνιωσαν για τον ψήφο τους…….Καληνύχτα Κοζάνη…

    • μην αναπαράγεις την σαχλαμάρα των έργων από τους προηγούμενους, τα έργα έχουν μια σειρά μέχρι την υλοποίηση τους και αυτό αφορά τον την μελέτη, δημοπρασία και τελική εκτέλεση….όλα τα παραπάνω χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν. Οπότε λογικό είναι ο επόμενος να τελειώνει έργα του προηγούμενου.
      Οπότε ξυλοκόπε σοβαρέψου και πες κάτι σοβαρό, μην επενδύεις πάνω στην άγνοια του κόσμου και πετάς σαχλαμάρες για τα έργα των ”άλλων”

  • Μα κάθε νέα δημοτική αρχή δημοπρατεί τα έργα της προηγούμενης…. δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Και εσύ Λάζο το ίδιο ακριβώς έκανες

  • Μαλούτα θα λέμε και θα κλαίμε!
    Πλατεία και Βιβλιοθήκη τα δύο μεγαλύτερα έργα της πόλης της τελευταίας δεκαετίας έγιναν εξαιτίας του.
    Μην ακούς κανέναν Μαλούτα.. Ας φάνε όλοι την σκόνη σου.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

    • Ένα τεράστιο κτήριο και ούτε μία θέση στάθμευσης μέχρι την άκρη της μύτης σας μπορείτε να δείτε ούτε έναν πόντο πιο πέρα.!!!

  • Χωρίς ντροπή και στοιχειώδη σύνεση ο Μαλουτας και τα Μαλουτατάκια του συνεχίζουν να προκαλούν αντί να κρύβονται που άφησαν να ρημάξει ο Δήμος κοζσνης και η περιφέρεια Δ Μ τη περασμένη τετραετία σε συνεργασία με τα δεξιά συνεταιράκια του .!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι