kozan.gr: Ζ. Μάρας για Δημοτική Αρχή Γ. Κοκκαλιάρη: “Εστιάζουν περισσότερο στο «φαίνεσθαι» – Εμείς παρακολουθούμε μια Δημοτική Αρχή που προβάλλει επισκέψεις σε πανηγύρια & γλέντια, το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να διοικήσει κιόλας” – Σε ποια θέματα άσκησε κριτική, για λογαριασμό της “Ενότητας”, ο Ζ. Μάρας (Βίντεο)

11 Ιουλίου 2024
23:36

Συνέντευξη παραχώρησε στο kozan.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης 11/7,  ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης – παράταξης “Ενότητα”  κ. Ζήσης Μάρας, σχολιάζοντας μια σειρά ζητημάτων με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής θητείας και την ανάληψη των καθηκόντων στο Δήμο Κοζάνης από τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

 

 

*** Άμεση θέαση σε ατάκες/ τοποθετήσεις Ζ. Μάρα στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο kozan.gr

 

Νομίζω ότι η Αντιδημαρχία Αθλητισμού – Πολιτισμού αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (κλικ εδώ) 

Είναι απαράδεκτο να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση το γήπεδο στο ΔΑΚ Κοζάνης (κλικ εδώ) 

Για την παρουσια συμβούλων & Αντιδημάρχων της Δημοτικής Αρχής σε VIP θέσεις στη συναυλία Αργυρού (κλικ εδώ) 

Εμείς παρακολουθούμε μια Δημοτική Αρχή που προβάλλει επισκέψεις σε πανηγύρια, σε γλέντια, το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να διοικήσουν κιόλας”(κλικ εδώ) 

Πως κρίνει τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και το ρόλο της Προέδρου (κλικ εδώ) 

Γιατί πιστεύει ότι έχασε η Ενότητα στις πρόσφατες εκλογές (κλικ εδώ)

 

kozan.gr: Δεν αφήνει αδιάφορο τον Ζ. Μάρα η συζήτηση για τον επόμενο επικεφαλής της “Ενότητας”, που κατ’ επέκταση θα είναι κι υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης στις επόμενες εκλογές; Τι απάντησε για πρώτη φορά δημόσια στο ερώτημα του kozan.gr (Bίντεο)

9 σχόλια

  • Σχολιάζει ο άνθρωπος που το μόνο που έκανε κατά την διάρκεια της θητείας του ήταν ότι ηταν πρόεδρος ενός ανήμπορου οργανισμού.
    Δεν δικαιούται να μιλά διότι απέτυχε παταγωδώς

  • “Ο καθένας βλέπει στους άλλους μεγεθυμένα τα δικά του ελαττώματα” : Επί των ημερών του μόνο σε γλέντια, πανηγύρια και μπρε μπρε μπρε τον βλέπαμε. Στα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων που ήταν;

  • Μην προκαλείτε κύριε Μαρα αφού ο κύκλος και η αχαρακτήριστη εξουσία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» έκλεισε με το χειρότερο τρόπο.!!!

  • Σώπα ρε τεράστιε. Η προσωποποίηση της απραξίας. Στο λεξικό δίπλα έχει το όνομά σου. ‘Ασε που αρχίζεις δεξιά και αριστερά να ψιθυρίζεις ότι θα είσαι ο νέος υποψήφιας Δήμαρχος.

  • Ο κ.Μάρας ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα,ένας ικανός,σοβαρός και καλλιεργημένος άνθρωπος.
    Έχουμε χορτάσει απο ανεπαρκείς ανεπάγγελτους μωροφιλόδοξους.
    Όχι και απραξία ο κ.Μάρας,ήταν πανταχού παρών για 4 χρόνια, όλοι το βλέπαμε.
    Έχει μέλλον και θα το δείξει,όσο κι αν δεν βολεύει κάποιους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι