Δήμος Κοζάνης: Ελευθεριάδης, Βόμβας και Ιωαννίδης στην Κοιλάδα με τους Προέδρους των Ενοτήτων Ελλησπόντου και Δημητρίου Υψηλάντη (Φωτογραφίες)

12 Ιουλίου 2024
13:28

 

Συνάντηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Ελλησπόντου και Δημητρίου Υψηλάντη του Δήμου Κοζάνης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα της Κοιλάδας, είχαν το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2024 οι Αντιδήμαρχοι Νεκτάριος Ελευθεριάδης (Ελλησπόντου-Δημητρίου Υψηλάντη), Κώστας Βόμβας (Τεχνικών Έργων) και Γιάννης Ιωαννίδης (Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βιβλιοθήκης).

Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής σύσκεψης, που έλαβε χώρα σε άψογο κλίμα, συζητήθηκαν αναλυτικά και από κοντά θέματα καθημερινότητας, με ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα τεχνικών έργων και πολιτιστικών δράσεων ενώ στα περί αθλητισμού τέθηκε η επαναλειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, με την ταυτόχρονη στήριξη για τη δημιουργία ομάδας μπάσκετ/βόλεϊ στην περιοχή.

Παράλληλα, καταγράφηκαν αιτήματα και προβλήματα που έθεσαν οι Πρόεδροι στους Αντιδημάρχους, στο πλαίσιο της στενής και αγαστής συνεργασίας που αναπτύσσει συνεχώς και αδιαλείπτως η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη, με τους επικεφαλής των χωριών μας.

3 σχόλια

  • Από τα δελτία τύπου φθάσαμε στα ανώνυμα δελτία όπου διαπιστώθηκε γενικά και αόριστα κατά τον συντάκτη του η αγαστη συνεργασία,σε ποια θέματα αφού δεν αναγράφει όμως τι έθεσαν η τι ζήτησαν οι Πρόεδροι
    Αλήθεια πιστεύουν ότι μπορούν να εμπαιζουν τους πολίτες του δήμου με προσωπικές των ανακοινώσεις ότι όλα είναι καλώς καμωμένα;

  • Τί εννοείται όταν λέτε “”συζητήθηκαν αναλυτικά και από κοντά θέματα καθημερινότητας, με ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα τεχνικών έργων και πολιτιστικών δράσεων””;;;;;;;;;
    -Πολιτιστικές δράσεις είναι τα πανηγύρια που διοργανώνουν οι σύλλογοι;;;;; ή έχετε σκοπό να διοργανώσει ο Δήμος καθαυτού κάποια πολιτιστική δράση;;;;;;;;
    -Όταν λέτε στήριξη για δημιουργία ομάδων τί εννοείται;;;;;;; Με αυτή την λογική θα πρέπει τότε να στηρίξετε και άλλες περιοχές για “δημιουργία” οποιασδήποτε ομάδας……!!!!!!
    Κατά τα άλλα, όλα καλά;;;;;;;;; Άιντε…… άιντε…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι