kozan.gr: H ενδιαφέρουσα απάντηση του Λ. Ιωαννίδη, που θα συζητηθεί, στο ερώτημα αν έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου Δήμαρχος Κοζάνης ή όχι; (Βίντεο)

12 Ιουλίου 2024
21:20

H ενδιαφέρουσα απάντηση του Λ. Ιωαννίδη, που θα συζητηθεί, στο ερώτημα αν έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου Δήμαρχος Κοζάνης ή όχι;

 

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο παρακολουθήστε ΟΛΗ τη συνέντευξη του Λ. Ιωαννίδη

 

Λ. Ιωαννίδης στο kozan.gr: “Βλέπουμε μια Δημοτική Αρχή που ασχολείται πάρα πολύ με την επικοινωνία – Ανησυχώ γιατί δε με έχει πείσει ότι έχει ένα σχέδιο, μία στρατηγική, για την αντιμετώπιση των πολύ μεγάλων προβλημάτων της περιοχής” (Βίντεο )

6 σχόλια

  • Τρεις φορές εκλεγμένος, δύο δημοτικός σύμβουλος και μια Δήμαρχος, τέσσερις φορές υποψήφιος Δήμαρχος, το καταστατικό της κίνησης κουρελοχαρτο

  • Το πρόβλημα του πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης δεν είναι τα πρόσωπα αλλά η διοικητική και οικονομική τους αυτονομία και αυτοτέλεια.
    Από την στιγμή που δεν έχει το αυτοδιοίκητο και την οικονομική του αυτοτέλεια δεν μπορεί να προγραμματίζει και η εξάρτηση του από το κεντρικό κράτος την κυβέρνηση είναι απόλυτη.
    Άρα ο ίδιος ο θεσμός και ο τρόπος λειτουργίας του είναι πρωτίστως το πρόβλημα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι