@iekvolteros: Το ΙΕΚ VOLTEROS κάνει δώρο 4 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Νίκου Κουρκούλη και της Χρύσπας την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο γήπεδο Πετρανών Κοζάνης

13 Ιουλίου 2024
12:55

 

 

Το ΙΕΚ VOLTEROS σας κάνει δώρο 4 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Νίκου Κουρκούλη και της Χρύσπας την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο γήπεδο των Πετρανών Κοζάνης!

 

Ο Νίκος Κουρκούλης έχει καταφέρει να καθιερωθεί σαν ένα απ τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθηναϊκής νύχτας. Ο κόσμος τον ακολουθεί πιστά και ο ίδιος εδραιώνεται σαν ένας από τους καλύτερους νέους λαϊκούς τραγουδιστές. Ένας καλλιτέχνης που δεν επαίρεται για τις επιτυχίες του αλλά προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει στους θαυμαστές του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό για τις 4 διπλές προσκλήσεις κάνε :

 

Κάνε follow το @iekvolteros στο επίσημο instagram account

Κάνε like στο post του διαγωνισμού στο instagram account του @iekvolteros

Κάνε tag στα σχόλια του post τον φίλο ή τη φίλη που θες να χορέψεις μαζί!

 

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 19/7 στις 12:00 μ.μ.

 

Η επιλογή των νικητών θα γίνει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 19/7/2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι με τη βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής στο επίσημο instagram account του @iekvolteros

 

 

Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού!

 

Και φέτος το καλοκαίρι το ΙΕΚ VOLTEROS συνεχίζει κάνοντας πράξη το -μότο- του: “Η αγάπη και η επιτυχία έχουν αξία μόνο αν τις μοιράζεσαι!”

 

Καλή επιτυχία!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι