kozan.gr: Συνάντηση με μέλη, φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχε το πρωί της Κυριακής 14/7 ο Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ & Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας (Bίντεο & Φωτογραφίες)

14 Ιουλίου 2024
11:58

Συνάντηση με μέλη, φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο καφέ El Bario στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης είχε το πρωί της Κυριακής ο Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ & Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

20 σχόλια

  • Έλεος ρε σύντροφοι, τον είχατε δεί ποτέ πριν , ήξερε που είναι η Κοζάνη.
    Πριν από ένα χρόνο που τον πρότειναν για δήμαρχο πόσοι τον ξέρατε ότι υπάρχει.
    Αρε ΠΑΣΟΚ που κατάντησες. Και η κουτση Μαρία, που λέει ο λαός, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

      • Ο Ανδρουλάκης φίλτατε, προοριζόταν για πρόεδρος τουλάχιστον 5 χρόνια πριν γίνει. Καλό είναι να ξέρουμε τα βασικά. Και δεν φταίει αυτός που δεν τράβηξε και πάλι το ΠΑΣΟΚ. Άλλα φταίνε. Ας κάνουμε κάποια στιγμή σοβαρή αυτοκριτική.

  • Ακόμη και όσοι ειναι υπέρ της κυβέρνησης, θα συμφωνήσουν πως τουλάχιστον όσον αφορά την Δυτική Μακεδονία, ισχύει το κάθε χρόνο και χειρότερα.

    Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

  • Ευτυχώς που ο συνδυασμός της Χριστοπούλου ήταν ανεξάρτητος!!! Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ, μπράβο Περιφερειάρχη μας!!!

    • Είδες εσύ τη Χριστοπούλου στη φωτογραφία και κατευθείαν έβγαλες συμπέρασμα για όλο τον συνδυασμό. Πάρτε το χαμπάρι το Δυναμικό ΤΕΕ δεν είναι ΔΚΜ! Τα στελέχη του Δυναμικού ΤΕΕ δεν είναι μαριονέτες, δεν καθοδηγούνται, δεν ακολουθούν σκληρή παραταξιακη γραμμή. Υπάρχει ελευθερία λόγου και πράξεων στο Δυναμικό ΤΕΕ.
      Και κάτι τελευταίο: Το Δυναμικό ΤΕΕ είναι πλέον στη διοίκηση του ΤΕΕ! Περαστικά σας.

      • το δ.τεε ξέρει πολύ καλά τι είναι.Το θέμα είναι γιατί κρύβεται γι αυτό που είναι.Όσο για τη διοίκηση άστο.Για το περαστικά απευθύνονται σίγουρα στον συνδυασμό τους .

  • ΚΑΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ; ΚΑΤΑΝΑΣ ΚΛΠ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΠΟΙΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΕΙ.

  • το να σε κάνει δήμαρχο και την επόμενη μέρα να θέλεις να φάς τον άνθρωπο πού σε ανέδειξε μόνο αυτό μου θυμίζει
    “ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος ”
    Αλήθεια ο Πάρης πού;;;

  • Ο Παύλος ο Μασμανίδης εδώ στην Πτολεμαΐδα το παίζει αρχηγός του Σύριζα στην Κοζάνη ΠΑΣΟΚ είναι??

  • Πριν 10 μηνες εκλεχτηκε δημαρχος αθηναιων( 14% ειχε στον πρωτο γυρο), και τωρα ξαφνικα παραταει τον δημο της αθηνας για να γινει αρχηγος του πασοκ και μσλιστα δηλωνει οτι θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος,κατα τα αλλα ο μητσοτακης και η ΝΔ ειναι αλλαζονες!!!!!😃😃😃😃😃😃😃😃

  • Μπράβο Πάρι σήμερα με Δούκα αύριο με Άννα και εάν βγει κανένας Ανδρουλάκης αγκαλιές και φιλιά θα είσαι.
    Τους παίζεις στα δάκτυλα όλους εύγε, για αυτό το ΠΑΣΟΚ με ανθρώπους σαν και εσένα θα μείνει εκεί που είναι και πολύ του είναι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι