kozan.gr: Σε “παραλία” μετατράπηκε το Δημοτικό γήπεδο Πτολεμαίδας το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου – Διασκέδασαν και δροσίστηκαν γονείς και παιδιά (Βίντεο & Φωτογραφίες)

14 Ιουλίου 2024
19:33

 

Σ’ ένα σκηνικό που θύμιζε παραλία, μεταμορφώθηκε το δημοτικό γήπεδο της Πτολεμαΐδας «Αιμίλιος Θεοφανίδης» την Κυριακή 14 Ιουλίου.  Το Beach Party, που διοργάνωσε το ι ο δήμος Εορδαίας.εκτός από μουσική με DJs ,περιελάμβανε διασκεδαστικά παιχνίδια τύπου “survivor”, δημιουργικές και άλλες δραστηριότητες, (όπως photobooth και μπουγέλο), COLOR FESTIVAL, μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια, ξαπλώστρες, και πισίνες για μικρούς και μεγάλους.

15 σχόλια

  • ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΚ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!!! ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ! ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ!

  • Έλα οκ…. Ψιλοτράτζικ η κατάσταση. Αλλά εγώ είμαι και μίζερος, και μην δω να γίνεται κάτι καλό σε αυτήν την πόλη, αμέσως να κράξω τον δήμαρχο της καρδιάς μας από τον καναπέ μου κλπ κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα.. Χαχαχαχχαχ Τα μάθαμε πλέον.

  • Ένα καλό λόγο απλά για την πρωτοβουλία??Μπα ε??Για τον κόπο των ανθρώπων που δουλέψαν για μια μικρή διαφυγή??Μπα ε?? Αυτό που είδατε το θεωρείται παρακμή ε??Η μιζέρια σας είναι η μεγαλύτερη παρακμή…..Ημαρτον…..

    • Η καραμέλα με τη μιζέρια φτάνει. Έλιωσε. Μάθαμε τώρα, όποιος κάνει κριτική, είναι μίζερος. Έχετε μάθει να κόβετε και να ράβετε χωρίς έλεγχο και κριτική από αντιπολίτευση και σας κακοφαίνεται. Όπως δεχτήκατε τις καλές κριτικές σχεδόν από όλους για την αποκριάτικη παρέλαση, έτσι να δεχτείτε και τις αρνητικές κριτικές τώρα. Μια βλακεία και μισή ήταν το χθεσινό, τι να λέμε τώρα.

    • Καλώς ή κακώς όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Η πρόθεση σε καλό δρόμο αλλά ξέρεις τι λένε; Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Εσύ είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα; Έμοιαζε πουθενά για beach party? Παιχνίδια για τα παιδιά; Ναι. Λίγο απ’ όλα και για τους μεγάλους; Ναι. Αλλά ως εκεί. Είναι πασιφανές ότι η δημοτική αρχή προσπαθεί να καλύψει την ανυπαρξία και την αναποτελεσματικότητά της με event από το κάτω ράφι.

  • Κάποιοι είστε μίζεροι συνέχεια . Είδαμε και τις προηγούμενες τοπικές αρχές τι έκαναν γι αυτή την πόλη .(ΤΙΠΟΤΑ) Μακάρι να συνεχίσουν τέτοιες πρωτοβουλίες και εμείς θα είμαστε εκεί για τις στηρίζουμε!

  • Δεν είδα να σχολιάζει αρνητικά κάποιος που παρεβρέθηκε στην εκδήλωση!Μόνο οι κλασικοί σχολιαστές του καναπέ!Ναι ήταν τέλεια και διασκέδαζαν από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο!Οποιαδήποτε νέα προσπάθεια, είναι άξια συγχαρητηρίων!

    • Είναι δυνατόν ο επίσημος δήμος να το λέει αυτό πολιτισμό; Ποιοι πέρασαν καλά; Δέκα νοματαιοι; Σοβαρά τώρα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι