Αναγνώστης στο kozan.gr: Γιατί δεν έχει παιδική χαρά στην Bλάστη Εορδαίας, τώρα που είναι γεμάτο μικρά παιδιά;

16 Ιουλίου 2024
12:18

 

Αναγνώστης στο kozan.gr. Γιατί δεν έχει παιδική χαρά στην Bλάστη Εορδαίας, τώρα που είναι γεμάτο μικρά παιδιά;

13 σχόλια

  • Γιατί δεν ρωτάτε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών που είναι από τη Βλάστη; Λογικά πιο γρήγορη απάντηση θα πάρετε. Χώρια που έχετε και δημοτικούς συμβούλους εκεί.

    • Ο φουρκιωτης κ η πραπα δεν νοιάστηκαν ποτέ για το χωριό.Μονο στα πανηγύρια ξέρουν να εμφανίζονται, να το παίζουν πρώτη μούρη κ άμακα τραπεζοματα.

      • Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλε μου η κυρία πράπα έχει κάνει πολλά για τη βλάστη και ο κύριος Φουρκιώτης

        • Για πες μου τη έχουν κάνει; Γιατί εγώ σαν βλατσιωτης δεν βλέπω να έχει γίνει κάποιο αξιόλογο έργο στην κοινότητα.

    • Δεν τους νοιάζει για το χωριό αλλά για τα ενοίκια που περνει από κληροδότημα τα οποία είναι πάνω από 100 χιλιάδες €€€ το χρόνο τους νοιάζει.

  • Να κάνουν και ένα καζίνο. Γεμάτο είναι το χωριό αυτές τις μέρες από ενήλικες που τους αρέσει να παίζουν. Άσε μας ρε φίλος, Εδώ δεν έχουμε παιδικές χαρές στις πόλεις, μου θες και παιδική χαρά για πέντε μέρες. Ζήτα τα λεφτά σου πίσω.

    • Κ επειδή εμείς μεγαλώσαμε χωρίς παιδική χαρά κ παίζαμε οπουδήποτε όπως Λειβαδιά,κιόσκι,κοντό,στην μπειστιρια,στην Τζουμκα πρέπει να μην υπάρχει παιδική χαρά στο χωριό;

  • στο δικο μου που εχει ,ηταν μια λακουβα που θα μπορουσε να σπασει ευκολα ενα παιδι το ποδι ηη να παθει ενα σοβαρο ατυχημα,οι γονεισ που την βλεπαν δενν ενδιαφερδιακαν ποτε να την κλεισουν ,κι ελεγαν μονο χαμπερια και τραβουσαν τσιγαρες,περιμεναν τον προεδρο η τον δημο να την κλεισει,τοσο ποπλυ τους ενοιαζε η ασφαλεια και η υγεια,αν γινοταν ενα ατυχημα θα φταιγαν ολοι εκτος απιο αυτους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι