Α. Κανάβας, Πρόεδρος της  Δ.K. Λευκοπηγής: “Oρισμένα άτομα που διακατέχονται, δυστυχώς, από κακόβουλες και εγωκεντρικές προθέσεις  λασπολογούν και λειτουργούν τυχοδιωκτικά υπονομεύοντας την προσπάθεια της Κοινότητας για την  επίλυση χρόνιων  προβλημάτων”

16 Ιουλίου 2024
14:03
   Ο πρόεδρος της Κοινότητας εφιστά την προσοχή στους/στις κατοίκους καθώς ορισμένα άτομα που διακατέχονται, δυστυχώς, από κακόβουλες και εγωκεντρικές προθέσεις  λασπολογούν και λειτουργούν τυχοδιωκτικά υπονομεύοντας την προσπάθεια της Κοινότητας για την  επίλυση χρόνιων  προβλημάτων.
  Ο αγώνας που γίνεται εδώ και τρία χρόνια από  την κοινότητα αποδεικνύεται από το έργο της και τα σημερινά αποτελέσματα είναι η καλύτερη απάντηση στα όσα λέγονται. Γιατί εμείς ξέρουμε να μιλάμε με έργα κι όχι με λόγια!
Ο Πρόεδρος της
Δημοτικής Κοινότητας Λευκοπηγής
Κανάβας Ε. Αναστάσιος

7 σχόλια

  • Καλά κάνεις και ευθαρσώς και όχι όπως οι ανευθυνο υπευθυνοι του δήμου με δελτίο τύπου καταγγελίες τα όσα συμβαίνουν
    Θα ήταν καλύτερα όμως να ακούγονται και τα ονόματα αυτών που όπως λες λασπολογουν και δρουν τυχοδιωκτικά να τα γνωρίσουν,εάν πράγματι υπάρχουν λασπολογίες κλπ και οι υπόλοιποι κάτοικοι του δήμου

  • Συμπεριφερθητε με αγάπη στα αδέσποτα εκεί στη Λευκοπηγή και ξεβολευτητε εσείς του Τοπικού και τρέξτε για στειρώσεις,δωρεάν είναι πια, έλεος!!

    • Αφού έρχεσαι συχνά στη Λευκοπηγή όπως λες,και επειδή είσαι από τους άρρωστους ζωόφιλους,γιατί δεν τα παίρνεις να τα στειρώσεις εσύ;Είναι δουλειά των προέδρων της κάθε κοινότητας αυτό;Αμάν πια,θα μας φάνε οι αγάπες σας τα σκυλιά!

      • Εσύ που είσαι υγιής αντιζωοφιλος θες να παραμένουν αστειρωτα εκεί στη Λευκοπηγή,που τα κοιτάτε ασυγκίνητοι; Ο Καναβας πρέπει να πιέζει για το πρόβλημα και να δείχνει το παράδειγμα. Ο ίδιος να πάει να παραδώσει ενα. Εσυ,που αναθεμά κι αν κατάλαβες ( την τύφλα σου κατάλαβες), χαυτε μύγες,δεν πειράζει .

        • Τα παράπονα σου στον Κοκκαλιάρη και στο εμπροσθοβαρές πρόγραμμά του!
          Αυτή την τακτική να σας φταίνε αυτοί που δεν έχουν αρμοδιότητα για να την βγάζουν λάδι οι υπεύθυνοι αλλού,όχι εδώ!!!
          Ποιος είπε να είναι αστείρωτα τα ζώα,αυτό κατάλαβες?!!!

  • Είμαι δημότης του ΔΔ Λευκοπηγη .κ πρόεδρε εάν εσείς πιστεύεται ότι εχεται κάνει έργο στο τόπο αυτό τότε δεν χρειάζεται να προσπαθείτε με τον τρόπο σας να σιωπήσουν όλοι οι υπόλοιπη που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς .Η καθημερινότητα του κάθε ενός από εμάς μπορεί να μας δείξει τι κάνει ο καθένας για τον τόπο του .Για πρώτη φορά όμως διαβάζω ένα άρθρο αόριστο που δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει θα ήθελα από έναν νέο άνθρωπο να αγκαλιάζει όλους τους δημότες και οχι να δημιουργεί εντυπώσεις …αυτά ανήκουν στο παρελθόν .Με αόριστα κείμενα δε προχωρά αυτός ο όμορφος τόπος που λέγεται ΛΕΥΚΟΠΗΓΗ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι