Με στόχο την προστασία πεζών και οδηγών, ο Δήμος Κοζάνης προχωρά στη δημιουργία κυκλικού κόμβου επί της οδού Λαρίσης (Φωτογραφία)

16 Ιουλίου 2024
21:52

Με κεντρικό στόχο την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση της ροής της κυκλοφορίας, η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη προχωρά στη δημιουργία κυκλικού κόμβου επί της οδού Λαρίσης στην πόλη της Κοζάνης, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής, ικανοποιώντας ταυτόχρονα ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας, που ζουν εκεί.

Ειδικότερα, το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, όπου ομοφώνως δόθηκε το πρώτο πράσινο φως για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, το οποίο, έκτος απροόπτου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο από σήμερα, μετά και την εκπόνηση της σχετικής μελέτης, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Βόμβας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, υπογράμμισε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής για την αναγκαία προστασία πεζών και οδηγών στο πολυσύχναστο αυτό σημείο, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και χαρακτηρίζεται από μία συνεχή κίνηση με, δυστυχώς, αρκετά τροχαία συμβάντα να έχουν σημειωθεί, όλα αυτά τα χρόνια.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

 

9 σχόλια

  • Καιρός ήταν να σταματήσουμε να μη βλέπουμε το πρόβλημα και βάζοντας δύο ανόητες πινακίδες να εξασφαλίζουμε τον ποπό μας. Ο κόμβος είναι η λύση που όλοι περιμένουμε. Εύγε!

  • Ευκαιρία τώρα να τεθεί και το θέμα της εξορθολόγησγς των προτεραιοτήτων στους κυκλικούς κόμβους.
    Δεν είναι ωραίο σε τέσσερεις κόμβους στη σειρά για παράδειγμα στην είσοδο από την πλευρά της Θεσσαλονίκης να ισχύουν ουσιαστικά τρεις διαφορετικές προτεραιότητες.

  • Επιτέλους, μια φωνή λογικής! Συνέχισε έτσι, Δήμαρχε!
    Για να ξέρουμε τι τράβηξε αυτή η πόλη, ο Δεσποτίδης, ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Ιωαννίδη, έλεγε πως “δεν μπορεί να γίνει εκεί κυκλικός κόμβος”. Προφανώς την ίδια άποψη είχε στη συνέχεια κι ο Μαλούτας.

  • Και μετά τον κόμβο, το χάος. Αν θέλουμε τουριστική ανάπτυξη της Κοζάνης και της δυτικής Μακεδονίας πρέπει να γίνει ένας ασφαλής δρόμος ταχείας κυκλοφορίας μέχρι την 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, τη Λάρισα. Αλλιώς, μόνο λόγια.

  • Και με τά θα μπαίνεις μέσα στο χωνί και οποίων Πάρει ό χάρος μιλάτε για την εξοδο προς το Αεροδρόμιο .

  • Πραγματικά πολύ σημαντικό έργο. Όσο ασήμαντο και εαν μοιάζει, είναι σημαντικό !
    1. Αλλάζει η “πρόσοψη” της εισόδου της πόλης, 2. ασφάλεια για τους οδηγούς και 3. βοηθά την κίνηση
    Συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι