kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Συνεχίζει το ίδιο κομματικό “τροπάριο” ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας;;;;

18 Ιουλίου 2024
11:10

 

Διαβάζουμε σε δελτίο τύπου της ΔΕΕΠ Φλώρινας πως την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 ο πρόεδρος και τα μέλη της εν λόγω ΔΕΕΠ επισκέφτηκαν, στο γραφείο του, τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων στο ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρεται (και το δεχόμαστε όπως, ακριβώς, το  επισημαίνειο συντάκτης/ια): “Ο κος Αμανατίδης δήλωσε ότι θα στηρίζει πάντα τη ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας στις ενέργειες και στις αποφάσεις της για το καλό των πολιτών της Π. Ε. Φλώρινας”. Αυτές οι δηλώσεις “παντοτινής” στήριξης υπέρ κόμματος ή οργανώσεων που ανήκουν στο κόμμα, καλό θα ήταν να μη γίνονται δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις κι απογοητεύοντας πολίτες που ψήφισαν τον κ. Αμανατίδη με δεδομένο ότι την περίοδο, τουλάχιστον, των εκλογών, ΔΗΛΩΝΕ, ανεξάρτητος. Διότι όταν προκύψουν (και δεν αναφερόμαστε σε ήδη δρομολογημένα) σοβαρά θέματα που θα πρέπει η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να συγκρουσθεί με την κυβέρνηση, ενδεχομένως ο κ. Αμανατίδης, δεσμευμένος με παρόμοιες δηλώσεις – παντοτινής – στήριξης στη ΝΔ ή σε κομματικές οργανώσεις της, να λειτουργεί μεν για το καλό των πολιτών όμως με βάση αυτό που πιστεύει το κόμμα του κι όχι με βάση αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι πολίτες.

Η Χύτρα

 

28 σχόλια

  • Θα πληρώσουμε ακριβά την επιστροφή του «ανεξάρτητου» … να τον χαίρονται ειδικά εκείνοι που προσπαθούσαν να μας πείσουν για την μετάλλαξη του! Άντε κάτι Νικολάκηδες και Δημητράκηδες και Βασιλάκηδες να γραφτείτε και στη ΔΗΜΤΟ τώρα !

    • H επιστροφή του περιφερειάρχη στο χώρο που ποτέ δεν απαρνήθηκε όσο πόλεμο και να του κάνανε πονάει τον Κασαπίδη σου που είναι πλέον παρελθόν…ή μήπως παρών σε άλλο κόμμα;; ‘Ολα για τη Νίκη!

      • Τον Κασαπίδη άστον ήσυχο και αν φύγει σε άλλο κομα όπως ισχυρίζεσαι καλά θα κάνει, γιατί πολλοί Πασόκοι έχουν μαζευτεί στο κομα της Νέας Δημοκρατίας και πεωτος και καλύτερος ο δικός σου όνομα ναμην λέμε.

      • Άσε τώρα τον έναν Γιώργο και ας πιάσουμε τον άλλο τον καινούριο.Πες μας ότι είσαι ευχαριστημένος για να γελάσουμε λίγο.Μια από τα ίδια μην πω και χειρότερα.

  • Δεν πειράζει άσε τα παπαγαλάκια να γράφουν και συνέχισε το έργο Περιφερειάρχη. Πόνος είναι δεν θα τους περάσει…

    • Τι παπαγαλάκια μας λες τώρα.Απλοι πολίτες είμαστε που απογοητεύτηκαμε από τον Κασαπιδη και ψηφίσαμε τον νυν.Πλακα μας κάνεις τωρα;Αλλά δεν ούτε αυτός..

  • δεν προκειτε να δει αλλη θητεια,εμεις ψηφισαμε ανεξαρτητο υποτιθετε υποψηφιο αλλα ολα αποδειχτηκαν μια μπλοφα

    • Όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ήταν ανεξάρτητος? Πόσες φορές πρέπει να απαντηθεί για να το χωνέψεις θιγμένε?

  • Πολύς ντόρος για το τίποτα. Απαντήθηκε εκατό φορές το συγκεκριμένο θέμα, αλλά κάποιοι εντέχνως το διατηρούν στην επιφάνεια. Γιατί άραγε?

  • Αγαπητό KOZAN.GR ο κύριος Αμανατίδης είναι υπέρ όλων των πολιτών εξίσου όλης της Περιφέρειας χωρίς κομματικές εξαιρέσεις με εξαιρετικούς Αντιπεριφερειάρχες και συνεργάτες . Ο στόχος είναι πάντα το καλύτερο όλων των πολιτών.

  • Αχ Στεργιουλη τι ζορι τραβας και θα τραβας. Παει η Περιφέρεια παει και το Επιμελητήριο. Αλλιως τα υπολογιζες αλλιως σου ηρθανε

    • Τον Κιανα προσπάθησε πολύ, αγωνίστηκε πολύ η Βούλα αλλά ανεπιτυχώς δεν κατάφερε να τον νικήσει.Ας καμαρώνει τώρα,τον κουτσό τίτλο που διακαώς επιθυμούσε.Το είχαμε καταλάβει ότι ως εκεί μπορούσε.

  • Λάθος που επαναλαμβάνεται δεν είναι Λάθος, είναι χαζομάρα.
    Η περιφέρεια ΔΜακεδονιας έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι κάνει χαζομάρες.
    ΥΓ: εμείς που δεν κάναμε χαζομάρες σε Δήμους και Περιφέρειες γιατί πρέπει να υποστούμε την Απολίτικη ψήφο.

  • Ανεξάρτητος εξαρτημένος , κομματάρχης μεταξύ τοπικών Δημάρχων που δεν έχουν πρόσβαση στη Κεντρική Κυβέρνηση και ο Περιφερειάρχης μεταφέρει τα αιτήματα και προβλήματα τους και μέσα σε κλειστές πόρτες με τους υπουργούς μαγειρεύουν τις όποιες λύσεις επιθυμούν ή τις παραπέμπουν ως συνήθως στις καλένδες.Ομως αυτού του είδους μικροπολιτική του Περιφερειάρχη έχει ημερομηνία λήξης και μια μέρα θα φανεί η παρωδία , ο πολικαντισμός του και η απραξία ουσιαστικού αποτελέσματος.

  • Δυστυχώς ο εμπαιγμός είναι στην φύση εκείνων που πολιτεύονται
    Αλλά να δηλώνεις ότι ψήφισες κάποιον που απλά δήλωσε ότι είναι ανεξάρτητος οφείλεται σε προσωπικό σου σφάλμα
    Ο άνθρωπος έπαιζε το παιγνίδι του και έκανε καλά από ότι φαίνεται τη δουλειά του

    • Και κάποιοι άλλοι κάνουν τη δουλειά τους κρατώντας ένα θέμα στην επιφάνεια χωρίς καμμία ουσία.Τι όχι;

  • Θα σας πω κάτι επειδή το έζησα εκ των έσω:
    Φυσικά και δεν είχε την στήριξη της ΝΔ όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του πέρσι τέτοιο καιρό. Χάλασε τη σούπα σε πολλούς. Ότι ακούγατε είναι αλήθεια
    Κι όπως είδατε η επίσημη ΝΔ τον πολέμησε λυσσαλέα. Αν και τα μισά τοπικά στελέχη της ήταν μαζί του
    Στη συνέχεια επέστρεψε, όπως ήθελε κι ο ίδιος κι η ΝΔ.
    Τι θα ήταν καλύτερο για τους πολίτες ; Να είναι ακόμα απέναντι και να σηκώνει το λάβαρο; Ας το κάνει όταν πρέπει. Θα δείξει

  • Είναι ανούσιο να αναπαράγεται συνεχώς η κομματική σχέση του κου Αμανατίδη με την Νέα Δημοκρατία.Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε.Τι θέλετε να είναι?Εξ άλλου ποτέ στην προεκλογική περίοδο δν το αρνήθηκε.Παρ΄’όλαυτά, έργο να γίνεται και τα άλλα περιττεύουν.

  • απορω τι σε ψηφισαμε πεφτουν σιγα σιγα οι μασκες και προς το παρον μια απο τα ιδια και χειροτερα ουδεν εργο ουδεν τπτ το σοβαρο αλλη μια θητεια χαμενη

  • Εγώ πάντως που τον ψήφισα τον νυν η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα και μάλιστα πολύ!Περιμένουμε να κάνει κάτι αλλά μπα!Είναι σαν εκείνες τις ταινίες τις πολυδιαφημιζομενες αλλά που όταν τις βλέπεις βγαίνοντας από την αίθουσα, αναρωτιέσαι γιατί πλήρωσες εισιτήριο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι