kozan.gr: Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Δ. Μάστορας για Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης: “Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να γίνουν πάρα πολλές παρεμβάσεις. Δυστυχώς οι νέοι κάνουν βανδαλισμούς διότι δεν φυλάσσεται. Τα σπάνε όλα”

19 Ιουλίου 2024
00:35

Απαντώντας σε διάφορα σχόλια συμπολιτών  σε ανάρτηση της εφημερίδα “Κοζάνη”  στη σελίδα της στο facebook σε σχέση με την κατάσταση που βρίσκεται το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Δ. Μάστορας έγραψε: “Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να γίνουν παρα πολλές παρεμβάσεις. Δυστυχώς οι νέοι κάνουν βανδαλισμούς διότι δεν φυλάσσεται. Τα σπάνε όλα. Παρόλα αυτά πήγαμε με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών 3 φορές αλλά αν αρχίζαμε ανακαίνιση την άνοιξη δεν θα προλαβαίναμε όλες τις παραστάσεις του καλοκαιριού. Είναι στα πλάνα μας η βελτίωση του υπαίθριου θεάτρου. Θα συμφωνήσω με όλους σας ότι τα καθίσματα είναι άβολα δίχως πλάτη.Ελπιζω να βρεθούν τα χρήματα για να τα αλλάξουμε”.

\

2 σχόλια

  • Αγαπητέ πρόεδρε συμφωνώ μαζί σου, όμως οι νέοι θα πρέπει να αγκαλιάζουν και να προστατεύουν έναν τέτοιο καλλιτεχνικό χώρο μέσα στη φύση. Η κουλτούρα θα πρέπει να αλλάξει και να σεβαστούμε τον δημόσιο χώρο.
    Εφόσον όμως επιθυμείτε περιφρούρηση του χώρου τότε προτείνω να μπουν κάμερες νέας τεχνολογίας, υψηλής ανάλυσης και χαμηλού σχετικά κόστους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι