kozan.gr: Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης σε συνέντευξή του στο West Channel: “Δουλεύουμε μόνο για τους πολίτες κι ακούμε μόνο αυτούς. Κλείνουμε τα αυτιά μας σε κακές, κακοπροαίρετες, κριτικές και πάμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας” (Βίντεο(

19 Ιουλίου 2024
01:41

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel παραχώρησε o Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης μιλώντας για μια σειρά απο ζητήματα αλλά και για τα ζητήματατα κριτικής.

Παρακολουθήστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

4 σχόλια

  • Δήμαρχε,αυτός που σε ενημερώνει έχει αχρωματοψία,το χόρτο στο ΔΑΚ εξακολουθεί να είναι σε κακή κατάσταση.
    Μην λες πράγματα που δεν ισχύουν,εκτίθεσαι…
    Θα βγουν φωτογραφίες και θα μιλήσεις πάλι για κακόπιστη κριτική, για τρόμο,για ζήλια,για μίσος και άλλες τέτοιες μπούρδες,επιπέδου σαπουνόπερας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι