kozan.gr: Κ. Στόκκος (Διευθυντής ΜΕΘ Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης) για κάποιους που αντιμετωπίζουν με χαλαρότητα τα προβλήματα στο νοσοκομείο: “Αν συνεχιστεί αυτή η χαλαρότητα αυτό θα αναδειχθεί και θα πέσουν σαν χάρτινος πύργος”

19 Ιουλίου 2024
04:19

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Κ. Στόκκος (Διευθυντής ΜΕΘ Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης), αναφέρει: “Μήνυμα για πολλαπλούς αποδέκτες. Επειδή κάποιοι αντιμετωπίζουν με χαλαρότητα τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο ΚΟΖΑΝΗΣ και γενικά στην Δημόσια Υγεία .. τους εφιστούμε την προσοχή διότι αν συνεχιστεί αυτή η χαλαρότητα αυτό θα αναδειχθεί και θα πέσουν σαν χάρτινος πύργος”

 

5 σχόλια

  • Άντε οι πολιτικοί των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης…
    Και της επαρχίας όμως να μην νοιάζονται για την επάρκεια των τοπικών νοσοκομείων!!!
    Αφορά ΚΑΙ τους ίδιος ΚΑΙ τις οικογένειές τους!!!
    Καμιά φορά δεν προλαβαίνεις να πας στην Σαλονίκη…

  • Κύριε Στόκκο, είστε ήρωες στα μάτια μας με τον ανιδιοτελή, κρυστάλλινο αγώνα σας για την διατήρηση της λειτουργίας της ΜΕΘ. Μέγα εμπόδιο η μη – συνειδητοποίηση από τους αρμοδίους για την κρισιμότητα της ΜΕΘ με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Γιατί η υγεία στον άνθρωπο είναι το 1. Η εργασία το 10. Η οικογένεια το 100. Κι η ευτυχία το 1000. Αν αφαιρέσουμε όμως την υγεία όλα είναι ένα 0. Οι αρμόδιοι πολλές φορές δεν γνωρίζουν το αντικείμενο. Άλλες φορές έχουν κοινωνικό παχυδερμισμό και ασχολούνται επιφανειακά. Οι πολίτες έχουν αλλοτριωθεί, υπάρχει μια κοινωνική αφασία, διαμαρτύρονται γιατί απαγορεύεται το κάπνισμα στις καφετέριες και όχι για τα στρατηγικά και τα μείζονα που αφορούν αυτούς… Ο Θεός να σας δίνει δύναμη, καθώς το άγρυπνο βλέμμα του βλέπει το τεράστιο ανθρωπιστικό έργο που επιτελείται. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

  • ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ .ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ;.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΝ Κ.ΣΤΟΚΚΟ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ. ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

  • Κ.ΣΤΟΚΚΟ … Ο Θεός να σας δίνει δύναμη, επιτελείται ΜΕΓΑΛΟ και αξιόλογο ανθρωπιστικό έργο στον Νομο μας είστε ήρωας ΕΥΓΕ!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι