kozan.gr: Παραχώρηση στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο Δήμο Κοζάνης: “Υπάρχει θετική διάθεση και θέλουμε να βρούμε μια ωφέλιμη λύση και για τις δύο πλευρές – Περιμένουμε μια καλή, ώριμη και τεκμηριωμένη πρόταση”, σημείωσε ο ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Κεφαλογιάννης – “Η προηγούμενη πρόταση του Δήμου Κοζάνης για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων ήταν λίγο ασαφής – Θα επανέλθουμε με νέα πρόταση και τεκμηριωμένη” ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης (Βίντεο)

19 Ιουλίου 2024
11:36

 

Το χρόνιο – σε εκκρεμότητα – ζήτημα  της παραχώρησης του στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο Δήμο Κοζάνης τέθηκε στη σημερινή  (19/7) επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογιάννη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ στην Κοζάνη.   “Υπάρχει θετική διάθεση και θέλουμε να βρούμε μια ωφέλιμη λύση και για τις δύο πλευρές. Περιμένουμε μια καλή, ώριμη και τεκμηριωμένη πρόταση”, σημείωσε ο ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Κεφαλογιάννης . Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης σε γενικές γραμμές ανέφερε πως:  “Η προηγούμενη πρόταση του Δήμου Κοζάνης για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων ήταν λίγο ασαφής – Θα επανέλθουμε με νέα πρόταση και τεκμηριωμένη”, ενώ την αισιοδοξία του πως επιτέλους θα επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης.

Ένα σχόλιο

  • Δήμαρχε το πΑς καλά και μην ξεχνάς με το στρατόπεδο και τη νότια περιφερειακή θα κάνεις τη διαφορά. Μόνον εσύ μπορείς οι προηγούμενοι ήταν ο ένας για να καταθέτει στεφάνια και ο άλλος με την παρέα του να ζωγραφίζουν λουλούδια των αγρών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι