Αναγνωρίζει το λάθος της και ζητεί συγνώμη η Αναστασία Πραπα για το “ατμισμα” κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εορδαίας

19 Ιουλίου 2024
15:19

,Επειδή, δυστυχώς, τις τελευταίες μέρες πολύς ντόρος έγινε για το ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Εορδαίας στις 17/07/2024 από πλευράς μου σχετικά με το ”άτμισμα” και τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως του εν λόγω δημοτικού συμβουλίου θα ήθελα να πω ότι αναγνωρίζω φυσικά ότι έγινε από λάθος μου. Ζητώ συγγνώμη από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Ζητώ συγγνώμη από τους/τις κατοίκους του Δήμου Εορδαίας.  Οφείλω να σας πω ότι ασφαλώς και δεν είναι μια τακτική που συνηθίζω να πράττω σε κάθε δημοτικό συμβούλιο και σε κλειστούς δημόσιους χώρους. Ήταν μια λάθος δική μου ενέργεια που ασυναίσθητα έχοντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο χέρι και θέλοντας να το τοποθετήσω στην τσάντα μου προέβη σε αυτήν την πράξη. Με κάθε υπευθυνότητα δηλώνω ότι δεν έπρεπε να έχει συμβεί αυτό το γεγονός από πλευράς μου και ζητώ συγγνώμη αν με την πράξη μου έφερα σε δύσκολη θέση κάποιον δημοτικό ή κάποια δημοτική σύμβουλο εκείνη τη χρονική στιγμή.  Θέλω να πιστεύω ότι η στάση μου και η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια έχουν δείξει ότι σέβομαι τους/τις συνανθρώπους μου και ξέρω ν’ αναγνωρίζω τα όποια λάθη μου. Μια ειλικρινής συγγνώμη, λοιπόν, από μέρους μου με την επιθυμία να γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας.

 

Με σεβασμό,

Αναστασία Πράπα

Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Εορδαίας

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: “Άτμισμα” με ηλεκτρονικό τσιγάρο, από δημοτική σύμβουλο της συμπολίτευσης, την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας (Βίντεο)

 

3 σχόλια

  • βρηκαν να πουν τα καλα παιδια και να γινει θεμα σαν δεν ντρεπονται αλλα εσυ εισαι υπερανω και ξερεις να ζητας συγνωμη κατι λεει αθτο ενω αυτοι ειναι τυπικοι ας γελασω ας μαζεψουν τα χαλια τους που περπαταν και γελαν και οι πετρες

  • Πάντα υπήρχε επίπεδο στο Δημοτικό θέατρο !!!!
    Όλοι μορφωμένοι κ αδέκαστοι !
    Μπράβο για άλλη μία φορά , συνεχίστε έτσι, με μηδέν είς τό πηλίκον. !!!!!!! Άλλωστε τι μας νοιάζει ?!?

  • Εαν με την συγνώμη δεν περνεις πρόστιμο ο καπνιστής και ο ιδιοκτήτης κατάστηματων (Δήμος στην περίπτωση) Να ζητήσουμε και εμείς συγνώμη και να παραγραφεί το πρόστιμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι