To ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του είχε δηλώσει η κα Διαμαντοπούλου το 2017 (Γράφει ο Γ. Μητλιάγκας)

19 Ιουλίου 2024
18:20
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ
…Είχε δηλώσει η κυρια ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ το 2017 , όταν το ΠΑΣΟΚ από το 44% του 2009 κατρακυλισε στο 4,4% το Γενάρη του 2015 , μετά τα εγκληματικά μνημόνια που φτωχοποίησαν τραγικα και ανεπαναλλειπτα την ΕΛΛΑΔΑ όταν κυβέρνησε μαζί με τη Ν Δ του Σαμαρα και τους άλλους ακροδεξιούς ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη κ α . Τότε το ΠΑΣΟΚ κρυβόμενο από «ντροπή» και υποκρισία , είχε αλλάξει και το ονομα του ακόμα , σε ΕΛΙΑ μετά ΚΙΝΑΛ και επανέρχεται τώρα σαν ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και θέλει να ξανακυβερνήσει με τα ίδια σχεδόν πρόσωπα και νοοτροπίες της ντροπής λες και και ο κοσμος ξεχνάει το μεγαλύτερο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ μετα το 1950 , που διέπραξαν στη ΧΩΡΑ μαζί με τη χειρότερη μορφή της ΔΕΞΙΑΣ των ΣΑΜΑΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.!
Η κυρια νομίζει ότι ο κοσμος και ιδιαιτερα η νεολαία ξεχνά το νόμο της, σαν υπουργού παιδείας, που καταργούσε για πρωτη φορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ κ α εισαγοντας τις πιο συντηρητικές διατάξεις ντροπής στους ναούς της γνώσης.!
Λες και ξεχνάμε της συνεργασία της με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για την προεδρία του Ο.Ο.Σ.Α και ότι αποτελεί μαζί το Λοβερδο κ α ένα από τα πρόσωπα της δεξαμενής του ΠΑΣΟΚ που τροφοδοτεί συνέχεια τις κυβερνητικές αθλιότητες της Ν Δ μετά την Μενδονη , Χρυσοχοΐδη , Φλωρίδη κ.α.!!!
ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ σε δυο πράγματα που είπε:
-ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ. και
-ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
Έτσι είναι λοιπόν τους ενδιαφέρει μόνο ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ τους…κι ας κυβερνάει η ανάλγητη φόρμα-και ουσία της ΔΕΞΙΑΣ…

24 σχόλια

  • Γιώργο και εσύ τι καημό έχεις για τα έργα και τις ημέρες της κυρίας στον χώρο πού απευθύνεται τα χωνεύει όλα

  • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας κ. Μητλιάγκα για τις επισημάνσεις για την Μητσοτακική Άννα Διαμαντοπούλου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή που συμβιβάστηκε με το κατεστημένο της δεξιάς, είναι λαμπρό παράδειγμα και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στην αντιμνημονιακή του ρητορία, ΠΟΤΕΣ δεν καταλόγισε ευθύνες για την πορεία της χώρας στον Κ. Καραμανλή ο οποίος την 5ετία που κυβέρνησε διπλασίασε το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος. Ετσι, ο συνολικός λογαριασμός της Ν.Δ. στη χώρα την περίοδο 2004-2009 έφτασε τα 120 δισ. επιπρόσθετο χρέος, έναντι των 180 δισ. που είχε δανειστεί η χώρα σωρευτικά από το 1830 έως το 2004. Κι αυτόν τον άνθρωπο τον πρότεινε για ΠτΔ κι ανταυτού μπήκε ο Παυλόπουλος. Ο άνθρωπος που υπέγραψε τα πρώτα μνημόνια και μας οδήγησε στο ΔΝΤ, Γιώργος Παπανδρέου, ακούσατε ποτέ τον Τσίπρα να τον καταλογίζει οποιαδήποτε ευθύνη δημόσια;;; Αυτά τα 2 ονόματα δεν τα ανέφερε ποτέ. Είχε επικεντρωθεί μόνο στους Σαμαρά – Βενιζέλο. Φλέρταρε με την Καραμανλική Δεξιά. Συγκυβέρνησε με ο, τι ελεεινότερο υπήρχε πολιτικά: τον Καμμένο. Η απελευθέρωση και πρόοδος του ελληνικού λαού κ. Μητλιάγκα θα αρχίσει όταν σταματήσουν οι αυταπάτες του για Τσίπρα, Διαμαντοπούλου, Μητσοτάκη κι όταν ωριμάσει και αποκτήσει κοινωνική και συλλογική συνείδηση, όταν «συγχωνεύσει» τα ατομικά του συμφέροντα με τη συλλογική πρόοδο και συνείδηση. Όταν προχωρήσει από το «αγανακτισμένο» και «ψεκασμένο» εγώ και φτάσει στο συλλογικό και κοινωνικοποιημένο εμείς, δηλαδή στην ολότητα της αντίληψης που είναι το «εμείς», ο Ολισμός της Συλλογικότητας!

  • Μιλάνε αυτοί που αγκαλιάζονταν και συγκυβέρνησαν με τον Καμμένο τη Ραχήλ και όλα τα καλά παιδιά. Που συνεργάστηκαν με τον πατέρα Μητσοτάκη για να στείλουν φυλακή τον Αντρέα. Που μας φόρτωσαν ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο που έκλεισαν τις τράπεζες ….. Οι συνετοί έχουν χώρο στη νέα προσπάθεια. Οι μνησίκακοι όπως εσύ καλύτερα να μην μιλάνε γιατί ρίχνετε νερο στον μύλο της ΝΔ

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυβέρνηση με τον Καμένο. Μπορείς να μας με ποιον έκανε συγκυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ; Με ότι πιο ακροδεξιό έχει η χώρα. Άδωνις, Βορίδης Πλεύρης Καρατζαφέρης.

      • Συνεπώς «κρείττον του λαλείν το σιγάν»…. Βέβαια υπάρχει μια διαφορά : το πασοκ συγκυβέρνησε σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με συμμετοχή και του συνασπισμού αρχικά με τον ανεκδιήγητο Κουβέλη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβέρνηση με Καμμένο απλά από εξουσιολαγνεία …. και για να διαλύσουν το πασοκ!

  • Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το μέχρι πρότινος μέλος του ΔΣ της coca cola δεν έχει να προσφέρει τίποτα!

  • Και βέβαια πείτε μας κύριε ποιον θα θέλατε αγαπημένο υποψήφιο αφού δεν σας κάνει η κυρία Διαμαντοπουλου;

  • Όντως περί Κ. Καραμανλή που μας εκτίναξε το χρέος το 2009 από 40δις σε 340 δις με τους Ολυμπιακούς κι όλους τους δεξιούς να τρώνε κ να πίνουν οδηγώντας τη χώρα σε χρεοκοπία Μούγκα Μητλιάγκα!!!

  • Μπορεί κατά την κυρία το ΠΑΣΟΚ να έκλεισε τον κύκλο του τότε,αλλά ήταν μια δήλωση που δεν αποδόθηκε σωστά για αυτό και γίνεται σημεραω προσπάθεια αναστήλωσης των ιδιων

  • Τραβάς λίγο ζόρι,με την διαμαντοπουλου,η μου φαίνεται?ασχολησου με τον Κασέλ και τον…ταϊλερ και άσε μας,να ψηφίσουμε,όποιον θελουμε.

  • ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ…

    Το κείμενο μου είναι σαφέστατο . Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι κύκλοι να κυλήσει σε παλιες ράγες που έχουν πλέον σαπίσει.
    Ήταν μια πολιτική Αυτοκρατορία 30 περίπου χρόνων , η οποία πέρα από τα θετικά που έδωσε αρχικά στη χώρα , κατέρρευσε τελικά ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΒΑΡΟΣ-ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ και δεν πρόκειται να ανορθωθεί όπως κάθε αυτοκρατορία μετα την πτώση της , από την ΠΕΡΣΙΚΗ μέχρι την ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ.!
    Είναι αναγκαίο και θα αναγεννηθούν πολύ σύντομα νεες αξιοπιστεσ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ πολιτικές προοδευτικές δυναμεις γιατί δεν παει άλλο με την χειρότερη πολιτική «έκφραση» της ΔΕΞΙΑΣ μετά τηΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που συμπληρώνει ήδη αυτές τις μερες ΠΕΝΗΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

  • Αυτη που Τελειωσε σιγουρα ειναι η Εθνομηδενιστικη Αριστεριλα που κατεστρεψε τον νου και την ψυχη του Ελληνα. Ποτε Ξανα!!!.

  • Κάτσε και άραξε στο 3%, με όλα αυτά που γράφεις και τις ονειρώξεις σου.
    Στο κάτω κάτω της γραφής εσένα τι σε κόφτει για εναν αλλο χώρο?

  • Υποψήφια αρχηγός του ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου….Ποιού ΠΑΣΟΚ? Δεν υπάρχουν πασόκοι πλέον. Κάτι εναπομείναντες καιροσκόποι, κάποιοι γραφικοί μέχρι γελοιότητος και κάποιοι αφελείς νοσταλγοί της εποχής που μπήκαν στη δουλειά με μοναδικό προσόν το γεγονός ότι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, ή είχαν θείο ορκισμένο αφισσοκολητή του ΠΑΣΟΚ…Όσο για την Αννούλα, από όπου πέρασε μόνο καταστροφή επέφερε! Ό,τι και να πει , μιλούν τα έργα της….Αλήθεια, γιατί δεν τα βρήκε με τον Μητσοτάκη? Πού κόλλησε η δουλειά?
    Υ.Γ. Ο κύριος Μητλιάγκας έχει απόλυτο δίκαιο! Ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά τα πράγματα έχουν ακριβώς όπως τα λέει!

  • Κάπου κάπου για να επιβεβαιώσεις στην ύπαρξή σου παρεμβαίνεις με τις ανοησίες που γράφεις έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα στη δημοκρατική παράταξη το ίδιο έκανες με τη επιλιάδου με το μαλλουτα και παλιότερα με το κουκουλόπουλο. Κανείς δεν σου δίνει πια σημασία !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι