Aναφορά αναγνώστη στο kozan.gr για ημιτελή καθαρισμό σε οικόπεδο του Δήμου Κοζάνης (Φωτογραφία)

19 Ιουλίου 2024
20:32

Προς  τον κ. Προϊστάμενο της  Υπηρεσίας  Περιβάλλοντος του  Δήμου  Κοζάνης .

Το  εικονιζόμενο  οικόπεδο ,που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον Γ΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Κοζάνης , ανήκει στο Δήμο . Τα ξερόκλαδα   ( προσανάμματα ) που φαίνονται ανάμεσα σε χλωρά και ξερά χόρτα είναι υπολείμματα από τον περσινό ημιτελή καθαρισμό του οικοπέδου από την υπηρεσία σας.

Δεν γνωρίζω που οφείλεται η παράλειψη αυτή , αλλά τώρα έχετε τρεις επιλογές :

  • Να παραμείνουν όλα ως έχουν και να αποτελεί το σημείο ένα εμβληματικό αρνητικό πρότυπο καθαρισμού οικοπέδων.
  • Με βάση όμως τον ισχύοντα νόμο θα πρέπει να επιβληθεί στο Δήμο υπέρογκο πρόστιμο , το οποίο, αφενός δε σηκώνουν τα ταμεία του Δήμου και αφετέρου δεν το επιθυμεί κανείς από εμάς που πληρώνουμε κανονικά τους φόρους μας.
  • Η τελευταία επιλογή σας είναι να στείλετε τα κατάλληλα μηχανήματα για να καθαρίσουν το οικόπεδο του Δήμου , όπως κάναμε εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οικοπέδων φέτος.

Κύριε Δήμαρχε , έχετε την υψηλή επίβλεψη των υπηρεσιών του Δήμου και εμείς θα περιμένουμε  να δούμε την άμεση ευαισθητοποίηση σας  , διότι η προθεσμία και η παράτασή της έχουν εκπνεύσει.

Μια βόλτα από τη γειτονιά μας θα σας πείσει για το αληθές του λόγου .

5 σχόλια

  • Έλεος πια με τις τόσες παρατηρήσεις
    Δεν σας καλύπτουν τόσα έργα που γίνονται όπως αυτά φαίνονται στις φωτογραφίες που αναρτώνται,τι θέλετε τώρα να ασχοληθούν και με τα δευτερεύοντα ενώ δόθηκε γραμμή προτεραιότητας στην υλοποίηση των καθυστερούντων
    Σοβαρότητα χρειαζεται

    • Σοβαρότητα χρειάζεται και απ’ότι φαίνεται εσύ δεν την έχεις ούτε και αυτοί. Τούς ψήφισα και έχω το δικαίωμα να τους κρίνω μέχρι στιγμής αποδείχθηκαν ανίκανοι. Και τα έργα όλα αυτά ήταν Ίδη να γίνουν ακόμα κάτι δικό τους δεν έχουμε δεί. Εκτός από τίς φωτογραφίες που βγαίνουν από εδώ και εκεί λες και κάτι κάνουν και δεν κάνουν τίποτα.

  • Πού είναι ο αντιδήμαρχος Πρασίνου πίνει καφέδες από εδώ και εκεί. Μόνο βόλτες κ φωτογραφίες και αυτός να κάνει κάτι δεν το βλέπω. Τον άσχετο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι