kozan.gr: Σιάτιστα: Ανανεώθηκε η σάλα του αρχοντικού “Δόλγκηρα” με όμορφα καλοκαιρινά πλεκτά και κεντήματα, μετά από δωρεά συμπατριώτισσας μας που ζει στην Αμερική (Φωτογραφίες)

20 Ιουλίου 2024
08:21
Κανένα σχόλιο

Ανανεώθηκε η σάλα του αρχοντικού “Δόλγκηρα” στην Σιάτιστα με όμορφα καλοκαιρινά πλεκτά και κεντήματα, μετά από δωρεά συμπατριώτισσας μας που ζει στην Αμερική.  Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Μαρκίδες Πούλιου:  Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανανεώσαμε τη σάλα του αρχοντικού “Δολγκηρά”, λαογραφικό μας μουσείο, καθώς και την κρεβατοκάμαρα και τον μπας οντά, με όμορφα καλοκαιρινά πλεκτά και κεντήματα, που αποτελούν αληθινά στολίδια. Αυτή η ανανέωση πραγματοποιήθηκε χάρη στη γενναιοδωρία της αγαπημένης μας συμπατριώτισσας και ευεργέτιδας, ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΓΚΙΟΛΕ (MARION GIOLES), η οποία μας έστειλε αυτά τα υπέροχα έργα από την Αμερική. Την ευχαριστούμε θερμά για τη σπουδαία προσφορά της και της ευχόμαστε υγεία και κάθε καλό στη ζωή της.

Η Μαριάνθη Γκιόλε είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αφοσίωσης και αγάπης προς την πατρίδα της, και η προσφορά της θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. Η συμβολή της στη διατήρηση και την προώθηση της παράδοσής μας είναι ανεκτίμητη και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους εμάς.
Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές και βελτιώσεις στο υπόλοιπο αρχοντικό, με σκοπό να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Με πολλή αγάπη και πατριωτικούς χαιρετισμούς, κ. Μαριάνθη, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου “Μαρκίδες Πουλιού” Σιάτιστας. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να είστε κοντά μας και να μας στηρίζετε με την ίδια θέρμη και αγάπη”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι