Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης: Ευχαριστήριο για τη συγκέντρωση χρημάτων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα

20 Ιουλίου 2024
21:50

 

Οι εργαζόμενες και η Ομάδα Έργου του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης θα ήθελαν να εκφράσουν ένα θερμό ευχαριστώ στις:

  • Αναστασία Αβραάμ, Δασκάλα Γιόγκα-Σύμβουλο Ολιστικής Διατροφής
  • Κάτια Μαλούτα, Δασκάλα Γιόγκα
  • Βασιλική Πεκρίδου, Φυσικοθεραπεύτρια-Δασκάλα Γιόγκα

Οι οποίες στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιόγκα διοργάνωσαν στο Υπαίθριο Θέατρο Κοζάνης γιορτή και πρακτική στη Γιόγκα. Παράλληλα, συγκέντρωσαν με τη μορφή ενός κουμπαρά στο χώρο, ένα ποσό για τις ανάγκες του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης.

Ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να απευθυνθεί και στους ανθρώπους της AHEPA Τράντας HJ 15, οι οποίοι/ες διέθεσαν ένα ακόμη ποσό για τη στήριξη της παραπάνω πρωτοβουλίας.

Τα δυο ποσά που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης, μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://cityofkozani.gov.gr/xenonas-philoxenias

6 σχόλια

  • H Γιόγκα δεν είναι σύστημα γυμναστικής, όπως πιστεύεται από κάποιους, αλλά θρησκευτικό σύστημα, άρρηκτα δεμένο με την ινδουιστική λατρεία.

    • το σχόλιο απευθύνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα γιά ενημέρωση. Αν δεν ανήκετε σ΄αυτό -το πιθανότερο- γιατί σας πείραξε ;

  • Η “ολιστική διατροφή” πού ακριβώς διδάσκεται και πώς μία δασκάλα γιόγκα μπορεί να αποκτήσει και αυτό το πτυχίο; Γιατί τόσα χρόνια σαν διαιτολόγος-διατροφολόγος που είμαι πουθενά σε επιστημονικά βιβλία που έχω διαβάσει ως φοιτήτρια, μεταπτυχιακή φοιτήτρια και επαγγελματίας δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι