kozan.gr: Σέρβια: Ο Δήμος αγόρασε το οικόπεδο δίπλα στο δημαρχείο και προχωρά τις διαδικασίες για την αποκατάσταση & επέκτασή του (Φωτογραφία)

21 Ιουλίου 2024
15:16

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα και το σχετικό ένταλμα πληρωμής, στην  αγορά του ακινήτου (οικοπέδου), δίπλα στο δημαρχείο, που μέχρι και πριν λίγες μέρες ανήκε στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, προχώρησε, στις 19/7, ο Δήμος Σερβίων έναντι τιμήματος 85.000 ευρώ (από χρήματα του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης), με σκοπό  την υλοποίηση του μεγάλου έργου της αποκατάστασης και επέκτασης του Δημαρχείου Σερβίων, έπειτα κι από την καταστροφική πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του πρώτου ορόφου του ιστορικού κτιρίου που είχε χτιστεί το 1936. Η συνολική δαπάνη του έργου για την αποκατάσταση κι επέκταση του Δημαρχείου Σερβίων, ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ και περιλαμβάνει τόσο την μελέτη όσο και την αποκατάσταση και κατασκευή της νέας πτέρυγας του Δημαρχείου.

kozan.gr

 

7 σχόλια

    • Μόνο το Δημαρχείο έχεις τη εντύπωση ότι κάηκε ρε φίλε?Η γούνα μας έχει καεί από κάτι μπουμπούκια τα οποία έχουν το θράσος και κυκλοφορούν σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό!!!Ζούμε το αποκορύφωμα της Κωμωδίας της ηλιθιότητας της προβολής και της διαφθοράς.Τι λες μαντάμ με το καρτελακι 17079.

  • Το δημαρχείο δεν χρειάζεται επέκταση αλλά να πάει έξω στην είσοδο των Σερβίων. Μόνο έτσι είναι λειτουργικό θα υπάρχει πάρκινγκ και θα εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες και όχι μόνο όσοι μένουν γύρω από την πλατεία στα Σέρβια. Ημαρτον είμαστε και εμείς οι χωριάτες δημότες φορολογούμενοι και ψηφοφόροι. Δεν υπάρχουν μόνο τα Σέρβια !

    • 21 14 και 21 54 δηλαδή η ίδια
      Φυσικά και αθόρυβα
      Τόσο που ξοδεύτηκαν 85000 για ένα οικόπεδο που δεν το θέλει κανείς πάνω στον βράχο!
      Και που θα μπορούσε να το πάρει δωρεάν
      Αλλά όταν πάει μόνος του και λέει εγώ θα δώσω 85 κορόιδα είναι οι πρόσκοποι να πούνε όχι;
      Πάντως αθόρυβα δεν το λες
      Μας έχουν φάει τα αυτιά οι γαιδουροφωναρες των άσχετων

  • Αθόρυβα είναι 85.000 ευρώ; Αθόρυβα και με θρίαμβο θα ήταν άμα το έπαιρνε δωρεά από τους προσκόπους και δεν πλήρωνε τίποτα. 85.000 ευρώ είναι χτυπάνε καμπανάκια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι