Αυτή είναι αφίσα για την 18η γιορτή στο Βελβεντό που ξεκινά στις 26 Ιουλίου

22 Ιουλίου 2024
12:14

 

Αυτή είναι αφίσα για την 18η γιορτή στο Βελβεντό που ξεκινά στις 26 Ιουλίου.

 

Ένα σχόλιο

  • Η ανακοίνωση και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έπρεπε να έχουν δημοσιευτεί νωρίτερα, ώστε οι επισκέπτες να είναι ενημερωμένοι. Ελπίζουμε ότι το φετινό πρόγραμμα θα προσφέρει κάτι διαφορετικό και καινοτόμο, καθώς ο στόχος είναι η προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών. Οι επισκέπτες δεν θέλουν να δουν τις ίδιες ορχήστρες, συγκροτήματα, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις που έχουν ήδη παρακολουθήσει. Αναμένουμε έναν ανανεωμένο και πρωτότυπο προγραμματισμό για να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον τους ζωντανό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι