Διαμαρτυρία αναγνώστη, από την Λευκοπηγή, στο kozan.gr, για τα μηχανάκια χωρίς εξάτμιση

22 Ιουλίου 2024
22:30

Η κατάσταση με μηχανάκια χωρίς εξάτμιση στην Λευκοπηγή αποτελεί σημαντικό πρόβλημα. Θα παρακαλούσα την Τροχαία Κοζάνης να μεριμνήσει για το θέμα καθώς η κατάσταση με την ηχορύπανση έχει καταντήσει μόνιμη κατάσταση και πρόβλημα. Επιτέλους κάποιοι θα πρέπει να σέβονται τους συνανθρώπους τους.

6 σχόλια

  • Σε όλη την Κοζανη και τις πέριξ περιοχές, ο θόρυβος είναι σε ανεπίτρεπτα επίπεδα τις ώρες κοινής ησυχίας. Οι υπεύθυνοι είναι υποχρεωμένοι να βρουν λύση. Όλοι έχουμε καταλάβει το επίπεδο κάποιων συμπολιτών μας και πόσο ενοχλητικοί κάφροι είναι.

  • Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο στην Πτολεμαΐδα έχει ούγκανους που επιβεβαιώνουν τη μαγκιά τους με μια εξάτμιση..

  • Κάποιοι δήθεν ζωόφιλοι ξεκουφαίνουν τις γειτονιές με τα ασταμάτητα γαβγίσματα των νευρικών σκυλιών τους ή με το ελεύθερο λύσιμο τους να επιτίθενται στους περαστικούς. Και αν τολμήσεις να κάνεις παρατήρηση σου λένε πως θα φέρουν και άλλα. Η καταγγελία πλέον κοστίζει αλλά δεν μπορείς μ αυτή τη ζέστη να μείνεις με κλειστά παράθυρα. Διαλέξτε!

  • Έχεις απολυτοί δίκαιο, δυστυχώς η Αστυνομία αδικεί τον εαυτό της, Ένα συνεργείο τρων μπορεί να εξαφανίσει τους μανιακούς που βγάζουν τα απωθημένα τους με πειραγμένα αυτοκίνητα η μηχανάκια χωρίς εξάτμιση, Αδιαφορία η δεν προλαβαίνουν.

  • 1. Παίρνουν ΚΤΕΟ με τις μανισιες νόμιμες εξατμίσεις και μετά τις αλλάζουν.
    2. Κατά 90% τις ακριβές αυτές εξατμίσεις τις αγοράζουν γονείς.
    3. Εάν αρχίσει η τροχαία να γράφει πρόστιμα, μια χαρά θα μαζευτούν όλοι.

  • Εδώ μέσα στην Κοζάνη κυκλοφορούν τόσα κ δεν κουνιέται φύλλο…. πιστεύω έχουν εντολή να μην κάνουν τίποτα (τροχαία )δεν γίνετε να είναι τόσο άχρηστοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι