O 15χρονος Ηλίας Ώττας παρουσίασε μια διασκεδαστική παράσταση Θεάτρου Σκιών, με τον Καραγκιόζη, χθες Δευτέρα 22/7/2024 στην Ακρινή

23 Ιουλίου 2024
12:22

Μια διασκεδαστική παράσταση Θεάτρου Σκιών είχαν την τύχη να απολαύσουν χθες Δευτέρα 22/7/2024 στην Ακρινή οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Ηλία Ώττα.

Ο ταλαντούχος Ηλίας Ώττας, ετών 15, φέρελπις εκφραστής της παράδοσης του Θεάτρου Σκιών, έδωσε σε μια παράσταση που διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και ο Δήμος Κοζάνης, το στίγμα αυτής της παλιάς τέχνης που ακόμη συγκινεί το ακροατήριο κάθε ηλικίας και προσφέρει γέλιο αλλά και ενίοτε λαϊκό ήθος και πολιτισμό. Το ακροατήριο πλαισίωσε αθρόα και αγκάλιασε την εκδήλωση όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Σήμερα Τετάρτη, 23/07/2024, με την ίδια παράσταση: Τα 100 εντάλματα του Καραγκιόζη, στο θεατράκι της Κοινότητας Πετρανών στις 21:15. Μην το χάσετε!

 

2 σχόλια

  • Μπράβο στο παλικαράκι. Καλή συνέχεια στο έργο του. Να το εξελίξει και να γίνει σπουδαίος!
    Είναι σημαντικό που ένα μικρό παιδί αντί να παίζει με τάμπλετ και πλέι στέισιον ασχολείται με τη λαϊκή παράδοση.
    Μπράβο και πάλι μπράβο αγόρι μου. Μπορεί να μη σε γνωρίζω, αλλά εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσουν να σε παρακολουθήσουν τα εγγόνια μου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι