kozan.gr: “Ξέσπασμα” του Γ. Παντελίδη κατά του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θ. Σκυλακάκη: “Ανεκδιήγητος – Τον ενδιαφέρει μόνο το μέρισμα από τα κέρδη των εταιρειών ενέργειας”

24 Ιουλίου 2024
06:20

 

“Ξέσπασε” κατά του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θ. Σκυλακάκη ο  επιχειρηματίας & υποψήφιος Πρόεδρος για το ΕΒΕ Κοζάνης, Γιώργος Παντελίδης, γράφοντας σε ανάρτησή του στο facebook: “Διαβάζοντας ακόμα μια δήλωση του ανεκδιήγητου Σκυλακάκη(μονίμως διορισμένος και ποτέ εκλεγμένος) για το κλείσιμο του «ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 5» και βλέποντας από την άλλη τις τιμές ρεύματος που πληρώνουμε επιχειρήσεις και νοικοκυριά εξαιτίας του ακριβού εισαγόμενου φυσικού αερίου καταλαβαίνει κανείς πως πλέον δεν τον ενδιαφέρει η τιμή του ρεύματος και η ενεργειακή αυτάρκεια αλλά μόνο το μέρισμα από τα κέρδη των εταιρειών ενέργειας”.

 

 

9 σχόλια

  • Δηλώσεις καθημερινής τρέλλας. Γιατί δεν είναι πολιτική του υπουργού αλλά της κυβέρνησης. Άρα Ανεκδιήγητος αλλά τον στηρίζω και τον ψηφίζω. Όχι άλλο κάρβουνο στους κακόμοιρους ιθαγενείς.

  • Μήπως κάποιος απλά θέλει να ικανοποιήσει το τοπικό κοινό;

    Γιατί ούτε το φυσικό αέριο είναι ακριβό αυτήν την περίοδο (περίπου 35€/MWh τιμή TTF) και αυτά που ανέφερε ο Σκυλακάκης για το κόστος ηλεκτροπαραγωγής του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας V (δυστυχώς) ισχύουν.
    Άρα ως προς τι το ξέσπασμα;

    • Μάλλον έμμεσα εξυπηρετείς αυτούς που κερδοσκοπούν και δεν ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου.
      Κάποια συμφέροντα θα έχεις.

  • ολοι εχετε μεριδιο ευθυνης και οι μεν και αυτοι που τοσα χρονια ασχολειστε και στηριζεται αυτη την κυνερνηση που εσβησε την δυτικη μακεδονια απο τον χαρτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι