kozan.gr: Η “ζούγκλα” επί της οδού Πρωταγόρα στην Κοζάνη

24 Ιουλίου 2024
10:06
“Αυτό είναι το χάλι στην οδό Πρωταγόρα 8, απέναντι από την γέφυρα. στην οδό Ιωνίας στην Κοζάνη. Τους παρακάλεσα τρεις φορές, τους τηλεφώνησα δηλαδή να έρθουν να τα κόψουν και να τα καθαρίσουν αλλά με έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια!Λυπάμαι πραγματικά για το δήμο Κοζάνης φοβόμαστε να περπατήσουμε στο πεζοδρόμιο μήπως και πεταχτεί κανένα φίδι. Μου αρέσει που έχει και κάγκελα ούτε που φαίνονται”. Τα παραπάνω αναφέρει συμπολίτισσά μας με ανάρτησή της στην ομάδα στο facebook Κοζανίτισσες Μαμάδες.

3 σχόλια

  • Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα το κράτος θεσμοθέτησε νόμο για τα χόρτα στις ιδιωτικές περιουσίες. Είναι υποχρεωμένοι οι ιδιοκτήτες, να καθαρίσουν την περιουσία τους από τα χόρτα. Φυσικά και για την απομάκρυνση τους. Υπάρχει και ανάλογο πρόστιμο που ξεκινάει από 1000 ευρώ και βάλε.
    Για τους δήμους ποιος θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή του αντίστοιχου νόμου?

  • Υπομονή,θα βγει δελτίο τύπου με φωτογραφίες το οποίο θα γράφει για τα έργα που εκτελεί η δημοτική αρχή
    Τώρα δεν προλαβαίνει γιατί ανέκυψε ενδοπαραταξιακο θέμα με τα αδέσποτα
    Με την σειρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι