Χρήματα για οπουδήποτε αλλού υπάρχουν. (Γράφει ο Μπαλιάκας Κωνσταντίνος)

24 Ιουλίου 2024
12:15

 

 

Χρήματα για οπουδήποτε αλλού υπάρχουν. Για να προσλάβουμε μερικούς γιατρούς για την εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων δεν υπάρχουν. Φυσικά όλα αυτά στο βωμό της ιδιωτικοποίησης των πάντων όπως ήδη επιτελείται εδώ και χρόνια. Άνθρωποι επικίνδυνοι πλέον για όλους μας. Ειδικά των 3 κομμάτων εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη και εναλλάξ το παίζουν εθνοσωτήρες ενώ αν οποιοσδήποτε από αυτούς ήταν αυτή τη στιγμή στην εξουσία θα έκανε τα ίδια και χειρότερα.

Πολιτευτής ΝΙΚΗΣ Π.Ε. Κοζάνης
Μπαλιάκας Κωνσταντίνος

 

11 σχόλια

  • Εσύ αγαπητέ που λες ότι αντιπροσωπεύεις ένα άλλο ήθος κωδικών και αξιών για την ανωτεροποίηση της κοινωνίας, πόσες φορές προσωπικά εσύ εδώ και 4 χρόνια παρευρέθηκες σε περιφερειακά ή δημοτικά συμβούλια να καταθέσεις τεκμηριωμένες προτάσεις για την υγεία της περιοχής ή να αφυπνίσεις;;; Από ότι φαίνεται, είσαι ένας αλεξιπτωτιστής της πολιτικής και κάνεις εμφανίσεις μόνο όταν βάζεις υποψηφιότητα, είτε σαν βουλευτής είτε σαν ευρωβουλευτής… Ασχολείσαι επιδερμικά και επιφανειακά κι έχεις αδυναμία να δώσεις μια ισχυρή γροθιά στην αδράνεια και αδιαφορία των κυβερνόντων. Και πολλοί ψηφοφόροι του κόμματος σας, σας ψήφισαν γιατί νόμιζαν ότι είστε κατά του εμβολίου κόβιντ, αλλά ο αρχηγός σας έχει εμβολιαστεί… Γιατί το κρυβε ο κ. Νατσιος;;;

    • Ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ένα χρόνο που έχει ριχτεί στον πολιτικό στίβο χωρίς μάλιστα να έχει εκλεγεί, και σαν του λόγου σου πέφτετε να τον φάτε.. μέχρι και το εάν είναι εμβολιασμενός ο αρχηγός του κόμματος του η όχι , κι αυτό το ξέρετε ε; Επειδή η κατσίκα του γείτονα έχει ψοφήσει πλεον, επί του θέματος έχεις κάτι να πεις η όχι; Κώστα συνέχισε τον τίμιο αγώνα σου και κλείσε τα αφτιά σου στις Κασσάνδρες…

  • ενώ εσείς που εκμεταλλεύεστε θρησκεία και εκκλησία για να κάνετε πολιτική είστε ακίνδυνοι… άιντε άιντε

  • Κωνσταντίνε είπες να τα βάλεις όλα στο μίξερ να τα κάνεις αχταρμά προφανώς…..ΝΔ ΠΑΣΟΚ χρεοκοπήσει την χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να την κρατήσει όρθια και να την βγάλει από τα μνημόνια. Οπότε διάβασε να μάθεις πως φτάσαμε στην χρεοκοπία και στην σηψη και μετά πετάς κανένα πυροτέχνημα.

    • Μηπως πολλα στελεχη του τοτε κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ δεν ηταν Πασοκτζηδες που χρεοκόπησαν τη χωρα κ μεταπηδησαν για να σωθουν. Αλλαξε ο Μανωλιος.. Η μηπως η ΝΔ δεν εχει μεσα πρασινους για 2η τετραετια.;

  • Δεν ειμαι ψηφοφορος τγς ΝΙΚΗΣ,αλλα αυτα που λει ο κυριος ειναι αληθεια.Καμια κυβερνηση μεχρι σημερα δεν πληρωσε και δεν πληρωνει τους γιατρους με μια μικρη εξαιρεση οταν εγινε στην αρχη το ΕΣΥ επι πασοκ.Αυγερινος -Γεννηματας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι