kozan.gr: Aυτοί είναι οι σημαντικοί ισόπεδοι κυκλικοί κόμβοι (Α’ προτεραιότητας), που θα κατασκευάσει η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σε Κοζάνη, Σιάτιστα, Σέρβια & Βελβεντό – Υποβλήθηκε πρόταση στο ΕΑΠ 2017-2021

25 Ιουλίου 2024
07:34

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην εκπόνηση μελετών (μέσω της ΑΝΚΟ) που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΑΠ 2017-2021 για τη  δημιουργία ισόπεδων κυκλικών κόμβων, εκ των οποίων ένας επί της δευτερεύουσας Εθνικής Οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης στην περιοχή του super market Lidl της πόλης της Κοζάνης, ένας δίδυμος στην είσοδο Σιάτιστας-περιοχή Μπάρας στην σύνδεση των δύο πρωτεύων επαρχιακών οδών  που οδηγούν στην πόλη της Σιάτιστας με την Δευτερεύουσα-Τριτεύουσα Εθνική Οδό Κοζάνης Ιωαννίνων, τρεις στην περιοχή των Σερβίων επί της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Λάρισας μαζί με την παράκαμψη που θα λειτουργεί πλέον σαν περιφερειακός δρόμος της πόλης των Σερβίων συνδέοντας τους τρεις νέους κυκλικούς κόμβους, ένας στην είσοδο του Βελβεντού. Η σημασία κατασκευής του έργου στην περιοχή των Σερβίων είναι μεγάλη καθώς με την νέα διαμόρφωση των κυκλικών κόμβων και της παράκαμψης της πόλης των Σερβίων, βελτιώνονται σημαντικά οι κυκλοφοριακές συνθήκες με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην ασφάλεια και οικονομία της περιοχής. Ακόμη μειώνεται ο κίνδυνος συνεχών ατυχημάτων που προκαλούνται από την κακή λειτουργία των υφιστάμενων κόμβων γεγονός πολύ σημαντικό δεδομένης της απευκταίας πιθανότητας απώλειας ανθρώπινων ζωών.

kozan.gr

Φωτο αρχείου

5 σχόλια

  • Κάποιος να επιβλέπει όμως την. ΑΝΚΟ μπας και διορθώνονται εγκαίρως τα χάλια που κάθε φορά σχεδιάζει…

  • Για άλλη μια φορά ΒΟΪΟΝ ίσον ΣΙΑΤΙΣΤΑ.

    Μπράβο δήμαρχε καλά τα κατάφερες να σε χαιρόμαστε… Πάμε τώρα για ΦΙΕΣΤΑ ΒΟΪΟ να περάσουμε φίνα!!!

  • Αν είναι σαν το κυκλικό μπάχαλο, που δημιούργησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας στο Βατερό, άσε καλύτερα!
    Ο φωστήρας της Περιφέρειας κατάφερε να αγνοήσει, και να κλείσει με το κυκλικό, το δρόμο πλάτους 10 μέτρων ανάμεσα γήπεδο και βενζινάδικο! Τρομερή επιτυχία! Κι αν δεν έτρεχε το Βατερό, να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, θα βλέπαμε ένα επικίνδυνο έκτρωμα.

    • Τελείως αχρείαστος ο κόμβος στο Βατερό. Και τον καθυστερούν πάρα πολύ. Θα σπάσουμε όλες τις αναρτήσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι