Το τρόπαιο του ΠΑΟΚ στην Κοζάνη τη Δευτέρα 29 Ιουλίου

25 Ιουλίου 2024
08:49
2 μήνες και κάτι μέρες μετά από την κατάκτηση του πιο ανταγωνιστικού και γεμάτου σασπένς πρωταθλήματος στην ιστορία του θεσμού.
Σε μια χρονιά που όλοι μας και όλοι τους σε Βαλκάνια και Ευρώπη δεν χορταίναμε ΠΑΟΚ.
Ήρθε η σειρά μας να υποδεχτούμε στην αποκλειστικά ασπρόμαυρη Κοζάνη μας  (ΘΕΑΤΡΑΚΙ Αγ. Δημητρίου( -την πόλη του ΠΑΟΚ- την κούπα μας , το λεγόμενο και “Το Πιο μάγκικο” τρόπαιο όλων των εποχών.
Έτσι όπως μας αρμόζει βέβαια σαν σωματείο και σαν λαό.
Οπότε κατακτούμε το οτιδήποτε το αξίζουμε 10 φορές και με το παραπάνω .
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους λίγο πριν ξεκινήσει η γεμάτη υποσχέσεις νέα χρονιά να θυμηθούμε το μεγαλείο των στιγμών που ζήσαμε όλοι μαζί.
Στο θεατράκι του Αγίου Δημητρίου
Μαζευόμαστε από νωρίς το απόγευμα
Βλέπουμε σε προτζεκτορα σκηνές από τα ντοκιμαντέρ για την ομάδα μας
Τα ανεπανάληπτα γκολ της σεζόν
Τραγουδάμε, πίνουμε και τρώμε όλοι μαζί.
Υποδεχόμαστε το Πιο μάγκικο στην πόλη μας .
Σας περιμένουμε όλους μικρούς μεγάλους
Όλη την ασπρόμαυρη οικογένειά

14 σχόλια

  • Η ομάδα που στερησε απο την ομάδα της Κοζάνης την άνοδο στην Γ΄Εθνική και εστειλε τον 2ο Μακεδονικό, η ομάδα που έριξε την ομάδα της Κοζάνης απο την SL2 στην Γ΄Εθνική με καλπικο πέναλτι στο 90′ επιλέγωντας Καμπανιακο. Ειναι τουλάχιστον θλιβερό να βλέππουμε ποδοσφαιρικούς παράγοντες αντιδημάρχους του Δημου Κοζάνης και ότι έχει σχέση με το άθλημα να υποστηρίζουν αυτον τον οργανισμό τόσο ξεδιάντροπα. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε τι ζημιά έχουν κάνει στο ποδοσφαιρο της περιοχής.

    • 1. υπάρχει σφ παοκ; και εάν ναι, που; είχε ποτέ άδεια; υπάρχει τώρα κάπου;
      2. “ασπρόμαυρη” η κοζάνη; ,όνο από την τέφρα παλιά
      3. θα μιλήσει και ο κούγιας ή ο καραπαπάς;
      4. να το χαρείτε όπως πρέπει. αλλά μην λέτε και μην γράφετε βλακείες
      5. αφού όπως γράφετε ήταν το πιο ανταγωνιστικό και με σασπένς πρωτάθλημα για ποιο λόγο βαλθήκατε μαζί με τον παε οσφπ να γκρινιάζετε και πανηγυρίζετε που “πήραμε την επο και σούπερ λιγκ”;

  • Εσείς είστε περήφανοι που σας δόθηκε ένα πρωτάθλημα χάρις την ευγενική χορηγία του Μαρινάκη;
    Ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ μπορούσε να μην αναβληθεί. Από αυτήν την αναβολή άλλαξε το πρόγραμμα και η ΑΕΚ έπαιξε δύο φορές τρία συνεχόμενα ντέρμπι σε μία εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε τις Τετάρτες με τη Λαμία με ευρύ rotation. Δεν πάλεψε τους αγώνες με την Κλαμπ Μπριζ εσκεμμένα ενώ παραδόξως είχε βάλει 5 γκολ στην παρόμοιας δυναμικότητας Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον προηγούμενο γύρο. Ο ΟΣΦΠ με πρόσχημα τον τελικό του Conference έδωσε τον αγώνα της Τούμπας στον ΠΑΟΚ (εμμέσως το είχε παραδεχτεί ο Κούγιας) ενώ είχε τεράστιο κίνητρο και θα μπορούσε με δύο νίκες να είναι πρώτος και να παίξει το πρωτάθλημα και το CL στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟ που αυτοκτόνησε με την αλλαγή προπονητή που έκανε τα Χριστούγεννα.
    Έτσι πήρε το πρωτάθλημα ο <<>> ΠΑΟΚ!
    ΥΓ: Προσυπογράφω κι αυτά που γράφει ο Ανώνυμος Παοκτζής για την αδικία εις βάρος της ομάδας της πόλης μας.

  • Στο μεταξύ δύο από τα κεφάλια όπως αυτοαποκαλούνται του ΣΦ πέρσι κορόιδευαν τους σεκτζηδες που έκαναν περιοδεία τα τρόπαια του νταμπλ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι