kozan.gr: Αρχίζει να παίρνει την τελική της μορφή η νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου νοσοκομείο Κοζάνης (Σημερινές φωτογραφίες & βίντεο)

25 Ιουλίου 2024
10:51

 

Αρχίζει να παίρνει την τελική της μορφή η νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου νοσοκομείο Κοζάνης. Σημερινές φωτογραφίες & βίντεο του ΚΟΖΑΝ.GR

 

 

 

26 σχόλια

  • το εκκλησακι θα επρεπε ή να μεταφερθει σε αλλη κοντινη τοποθεσια ή να συρρικνωθει ωστε να μην αποτελει αμεση προβολη μπροστα απ το νοσοκομειο. προκειται για νοσοκομειο και οχι ….νεκροταφειο!!!! ακουσε και μια εσωτερικη αιθουσα εντος του νοσοκομειου ειδικα διαμοσφωμενη για οποιον χρειαζεται προσευχη!!! αυτο που παρατηρειται σημερα και ακομη περισσοτερο μα την ολοκληρωση της νεας πτερυγας ειναι να φαινεται απο τους διερχομενους ως κτηριο της μητροπολης και οχι νοσοκομειο!!! ας το δουν οι υπευθυνοι ωστε να υπαρξει μεριμνα επι τουτου!!! δεν εχει θεση εκει ενα τοσο μεγαλο σε αναλογιες εκκλησακι….!!! ο κοσμος πηγαινει για θεραπεια στο νοσοκομειο, εχουμε πολλες εκκλησιες εντος κι εκτος της πολης για προσευχη!!!

    • ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.

      ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ
      ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 《ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ》….ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!

      ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΔΙΑΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.

      ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ.

      ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…ΠΑΛΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ!
      …. ΤΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ Ή ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΕΗ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Ή ΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΖΟΣΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΟΖΑΝΗ.

      ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΡΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΙΑΤΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΟΙ…ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ!

    • Πρώτο πρώτο σχόλιο και το εκκλησάκι να συρρικνωθεί .
      Ξέρεις έξυπνε άνθρωπε τα κτήρια δεν συρρικνώνονται. Τα μυαλά κάποιον όμως εύκολα μπορούν να συρρικνωθούν. Πόσοι άνθρωποι στο πέρασμα των χρόνων κατέθεσαν εκεί μέσα την ψυχή τους , τις ελπίδες τους , τις θλίψεις τους, ακόμη και την χαρά τους μετά από αίσιο αποτέλεσμα δικού τους ανθρώπου. Ξέρεις έξυπνε άνθρωπε όσο και να προσπαθείς και όσα λόγια και να βάζεις όσο άθεος και να είσαι ( γιατί είσαι και έπρεπε να το υπογραμμίσεις από την αρχή ) υπάρχει ακόμη πιστός και συνετός κόσμος. Δεν θα σε αφήσει να σπείρεις ζιζάνια. Η μητρόπολη έχει δικά της κτήρια από αυτά που ξέρουμε και δεν χρειάζεται νομίζω να προβάλει και άλλα ( αλλά και πάλι θέμα έχεις με την εκκλησία ). Όσον άφορα το νεκροταφείο μάλλον και η αισθητική σου έχει συρρικνωθεί. Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε και εκείνο μάλλον δεν το πρόσεξες γιατί δεν θα το έγραφες. Όντως ο κόσμος πηγαίνει για θεραπεία στο νοσοκομείο. Θεραπεία όμως ψυχής και Σώματος. Όσο και να χτυπιέστε όσο και να προσπαθείτε όσα λόγια και να βάζετε και όσους χαρακτηρισμούς κάποια στιγμή και εσύ ο ίδιος θα περάσεις και από το νοσοκομείο και από την εκκλησία αλλά και από ένα ακόμη συγκεκριμένο χώρο που ανέφερες.

  • Ολα καλα,αλλα θα υπαρχει χωρος για παρκινγκ εστω των γιατρων και των ατομων που θα πανε στο Τ.Ε.Π;Αυτο ειναι το σοβαροτερο προβλημα του νοσοκομειου καθως και ο περιορισμος στο 0 της αυλης.

    • που φτάσαμε να μιλάμε για θέσεις στάθμευσης μόνων των γιατρών, για το νοσηλευτικό προσωπικό, για το λοιπό προσωπικό, για τους εκατοντάδες ασθενείς και τους συγγενείς τους ούτε λόγος αυτούς ποιος τους λογαριάζει…

    • Ένας σημαντικό ζήτημα για το οποίο ζητήθηκε η ανέγερση νοσοκομείου εκτός της πόλης της Κοζάνης είναι η στάθμευση των εκατοντάδων αυτοκινήτων. Χώρο τον οποίο δεν τον έχει το σημερινό νοσοκομείο. Δυστυχώς θα ταλαιπωρηθεί πολύς κόσμος. Είναι γνωστό ότι στις σημερινές μελέτες λαμβάνεται απαραίτητα υπόψιν και ο χώρος του πάρκινγκ. Και δυστυχώς η ανευθυνότητα των υπευθύνων φαίνεται.

  • Ωραίο εξωτερικά κτίριο. Άγνωστο το εσωτερικό , η λειτουργικότητα και η αναγκαιότητα του πού θα χρησιμοποιηθούν. Λάθος η χωροθέτηση στο οικόπεδο. Έπνιξε την αυλή και την επιφορτισμένη ψυχολογία ασθενών και συνοδών, θα φέρει αύξηση κυκλοφοριακών ροών σε μια ήδη καταπονημένη γειτονιά και εξαφάνισε τον ιερό ναό του Αγίου Λουκά.

  • Αχ τι ωραίο τερατουργημα…. και μόνο που το βλέπεις πνίγεσαι, νιώθεις ότι δεν μπορείς να πάρεις ανάσα…ε οπου βρούμε χαραμάδα χτίζουμε σ’αυτην την πόλη…κρίμα που είναι γεμάτη από μηχανικούς, θα έπρεπε να έχει άριστη αισθητική και χωροταξία…αντ’ αυτού τα αναλαμβάνει όλα η νοοτροπία του μπετατζη που δημιουργεί όλα τα προβλήματα που αναφέρει και το πιο πάνω σχόλιο…όλο και χειρότερα σ αυτή την πόλη .

    • χαχαχα ποιοι μηχανικοί αυτοί μόνον όταν τσακώνονται για το ποιος θα βγει στο τεε τους ακούς, τους άκουσες, τους είδες να μιλήσουν για τίποτα άλλο, να προτείνουν κάτι για αυτή την τσιμεντούπολη. Είναι οι καθ΄ ύλην υπεύθυνοι για το έκτρωμα που λέγεται Κοζάνη.

      • Αυτό ακριβώς….και μας παρουσιάζονται με θεωρητικουρες πτυχία για περγαμηνές και κατεβατά ολόκληρα μπουρδολογιων και τάχα μου επιμορφώσεων στα βιογραφικά τους όταν πιάσουν θέση μόνιμου υπαλλήλου σε περιφέρειες και Δήμους …εν τω μεταξύ στο δια ταύτα, η πόλη καταρρέει απ’ τα μπετά…τα μισά από αυτά που μοστραρουν να ήταν αλήθεια ή να είχαν κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα, κάποιο ελάχιστο δείγμα έργου τους θα είχε φανεί στην πόλη.. τουλάχιστον ας έχουν την ντροπή να είναι μόνο χαραμοφάηδες, μην το παίζουν και Καλατράβες από πάνω και σχεδιάζουν και εκτελούν γιατί έχει πάει όλη η πόλη προς εκτέλεση…

  • Άλλο ένα τεράστιο κτήριο χωρίς μία θέση στάθμευσης!!!

    Έλεος πια αυτή δεν είναι πόλη για να ζεις είναι για να φεύγεις μακριά, όσο μακριά γίνεται. Η χειρότερη νοοτροπία κατοίκων και διοικούντων. Η χειρότερη πόλη της χώρας.

    Ένας ακόμα λόγος οι νέοι να αριβάρουν για άλλες πολιτείες. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ.

  • Εσεις στα σχόλια με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι, λες και είναι εύκολο να χτιστεί από το 0 μία τόσο μεγάλη πτέρυγα, αντί να λέμε και ένα ευχαριστώ ψάχνουμε να πιαστούμε από κάτι και να το κρίνουμε.

    • ανθρωπε μου πασ καλά μδε τη δική λογική έγινε αυτο το έκτρωμα που λέγετε Κοζάνη. Νοσοκομείο χωρίς θέσεις στάθμευσης – βιβλιοθήκη – αστυνομικο μέγαρο – μουσεια – πνευματικο κέντρο – γηπεδα πουθενα δεν υπάρχουν σε κτηρια θεσεις σταθμευσης.

      Μην τα φορτώνουμε όλα στους πολιτικούς, εμεις τουσ ψηφίζουμε, απο εμας ξεκιναει το κακό. Ότι θελει ο λαος κατα τον “μεγάλο” Κουκολόπουλο για να βγαίνει αυτος δημαρχοσ βουλευτης και δεν ξερω τι αλλο. Ακομα τον τρωτε στη μάπα. Αυτος μας αξιζει.
      Ηρθε κι ο Ιωαννιδης να καταργησει και τις ελάχιστεσ στους δρομους και να πηγαινουμε με τα πόδια μας ειπε αιντε αιντε. Ορε που του βρηκαμε ολους αυτούς ένας κι ενας τι γκαντεμια μας δέρνει.

  • Ευτυχώς που βρέθηκε ένας Γκανατσιος και έγινε το Νοσοκομείο. Σε κόντρα κάποιων πολιτικών και πολιτικαντηδων που ούτε καν ήθελαν να ακούσουν για Νοσοκομείο στην Κοζάνη. Ο Γκανατσιος απέδειξε πόσο αγαπάει τον τόπο του. Περιμένω το ίδιο να πράξουν και οι άλλοι. Περιμένω να δω τις ανακαινίσεις του παλαιού τμήματος του Νοσοκομείου. Που και αυτό είχε εγκριθεί επί Γκανατσιος.

  • Οι αιρετοί που συμφώνησαν να πνίξουν την περιοχή στο μπετό θέλουν άγριο μαύρισμα! Κι όσο για τα ντουβάρια, από μόνα τους δεν λένε κάτι: η Χειρουργική Κλινική δεν έχει ούτε έναν ειδικευόμενο, οι εφημερίες δεν βγαίνουν. Η ΜΕΘ έχει ελάχιστα κρεβάτια και δεν έχει γιατρούς: μόνο κατά τύχη μπορεί να πετύχεις κρεβάτι ΜΕΘ και με γιατρό. Η εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης για το ΕΣΥ, προκειμένου να ιδιωτικοποιήσει και την υγεία, έχει σαν αποτέλεσμα να ζούμε κατά τύχη! Και οι γιατροί ξενιτεύονται, αφού στη Ρουμανία οι μισθοί είναι διπλάσιοι και σε Γερμανία/Σουηδία 4πλάσιοι.

  • Ψάξτε να βρούμε τι θα κάνουμε το κτήριο σε λίγα χρόνια. Μητσοτάκης, Κασελάκης και ΠΑΣΟΚ θα κάνουν μια χαρά την Ιδιωτική Υγεία και όποιος αντέξει.

  • Άντε τώρα είναι η ώρα να γίνει και πανεπιστήμιακο. Πληρεί όλες τις προϋποθέσεις πλέον. Και σχολή ιατρικής χωράει . Προταση. Εκεί που θα φύγει το εκκλησάκι μπορεί να πέσει και άλλο τσιμέντο για την σχολή

    • γιατί έχουμε άλλες και μας λείπει η ιατρική… έχουν να γίνουν ιατρικές στην Αθήνα ιδιωτικές εννοώ και μπέστε κόσμε λεφτά να έχετε και να τα ξοδεύτε εδώ όχι στη Ρουμανία. Τέλος στην επαρχεία θα μείνουν μόνο οι αγρότες να μαζεύουν τα πορτοκάλια τις ελιές κι εμεί εδώ πάνω τα βαλανίδια.

  • Εδώ γιατρούς δεν έχουμε τα νέα ντβαρια μας μαραναν….Άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού

  • Χωροταξικά η θέση είναι η καλύτερη δυνατή για την εσωτερική μετακίνηση μεταξύ των τριών κτιρίων. Κοινός κόμβος σε κάθε όροφο για να πας σε όποιο κτήριο θέλεις. Εξωτερικά… Χωρίς σχόλιο. Ήδη δύο χρόνια αναστάτωσης και ταλαιπωρίας των πολιτών συν τον ένα χρόνο με την αναμπουμπουλα για την ανακατασκευή των επειγόντων. Όμως αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθήσει αν γίνει η ανακατασκευή και στατική ενίσχυση των δύο παλαιών κτιρίων 70 και 50 ετών που θα διαρκέσει και αυτή μερικά χρόνια. Τα χρήματα συνολικά για όλα είναι όσο περίπου η κατασκευή ενός αντίστοιχου Νοσοκομείου σε άλλη θέση με ταλαιπωρία για όλους το πολύ ένα μήνα για τη μεταφορά. Όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν μεμονωμένα δεν συνεργάστηκαν ποτέ οι αρχές του τόπου για το καλύτερο αποτέλεσμα.

    • Ε ναι ο Μαλουτας πίστευε ότι όπου ρίχνει μπετά οι ιθαγενείς αυτόματα θα το θεωρούν έργο, θα τον αποθεωσουν και νόμιζε ότι θα το καρπωθεί στην καλπη…ε τα καρπώθηκε όλα τα μπετά που υπέγραψε και τον αποθέωσαν με ανοιχτή παλάμη στην κάλπη…το θέμα είναι να μπορέσουν οι τωρινοί να ακυρώσουν ή να βελτιώσουν όλες τις καταστροφές που υπέγραψε ο Νέρωνας..για το νοσοκομείο είναι ήδη πολύ αργά δυστυχώς..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι