Συναυλία – γιορτή με την Ελένη Βιτάλη, τη Φωτεινή Βελεσιώτου και τους Τζουμ στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ποντοκώμης

25 Ιουλίου 2024
14:42
Κανένα σχόλιο

 

Η Thessaloniki Brand ανακοινώνει με ενθουσιασμό μια μαγευτική βραδιά μουσικής, τραγουδιού και συγκίνησης, στις 24 Αυγούστου, στο Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης του Δήμου Κοζάνης.

Η Ελένη Βιτάλη, μία από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, θα μας καθηλώσει με την επαναστατική, δυναμική αλλά και ταυτόχρονα ευαίσθητη ερμηνεία της. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, θα μας ταξιδέψει με την βαθιά, νοσταλγική της φωνή και το συγκρότημα Τζουμ, θα ξεσηκώσει ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό, με τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του.

Ημερομηνία: 24 Αυγούστου 2024

Τόπος: Ανοιχτό Θέατρο Ποντοκώμης, Δήμος Κοζάνης

Ώρα Έναρξης: 21:00

Ώρα Προσέλευσης: 20:30

Τιμές Εισιτηρίων:

● Προπώληση: 12€ https://www.ticketplus.gr/event/eleni-vitali-foteini-velesiotou-oi-tzoum/

● Ταμείο: 15€

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο από τις πιο αγαπημένες και χαρισματικές καλλιτέχνιδες της ελληνικής μουσικής σκηνής σε μια συναυλία-γιορτή, με όσα έμειναν στον χρόνο και αξίζει να ξανα-ειπωθούν, στο ειδυλλιακό Ανοιχτό Αμφιθέατρο Ποντοκώμης.

Οργάνωση παραγωγής: Thessaloniki Brand

Αιγίδα: Δήμος Κοζάνης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συναυλία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.

https://www.facebook.com/thessalonikibrand,

https://www.instagram.com/thessalonikibrand,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι