kozan.gr: Αυτές είναι οι βάσεις 2024 ΓΕΛ, ΕΠΑΛ για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας

25 Ιουλίου 2024
18:28

4 σχόλια

  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ 11 ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 10 !!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ “ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ” ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥΣ????? ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ…ΧΑΘΗΚΕ!!!!

  • Συγχαρητήρια σέ όλα τά παιδιά για τήν προσπάθεια τούς. Τώρα όσον αφορά τά μόρια υπάρχουν πανεπιστήμια Με πολύ λιγότερα, τό πανεπιστήμιο Κάι η πολυτεχνική σχολή τής Κοζάνης είναι ένα από τά καλύτερα.Παρακαλώ νά μήν ακούω αερολογιες για χαμηλά μόρια γιατί σέ παλιές εποχές μπαίνανε Με πολύ χαμηλότερα μόρια σέ πολλά πανεπιστήμια ανά τήν Ελλάδα .
    Ελπίζω τά παιδιά όσων κάνουν αρνητικά σχόλια για πανεπιστήμια καί σύνολο μορίων νά περάσουν ή νά έχουν περάσει σέ μία σχολή Με τέτοιου βαθμού μορίων ώστε να ανταμειφθούν όι προσπάθειες τούς γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε τό σύστημα των πανελλαδικών είναι πολύ ψυχοφθόρο κυρίως για τά παιδιά.

  • Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

    Για αυτούς που γκρινιάζουν για τα μόρια μιας σχολής. Είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης, δεν προκύπτουν από την αξιολόγηση της σχολής-τμήματος. Το ότι οι σχολές στην Δυτική Μακεδονία έχουν χαμηλά μόρια αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι δεν είμαστε μεγάλο αστικό κέντρο και ο κόσμος δύσκολα έρχεται σε εμάς για σπουδές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι