kozan.gr: Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση πίσω από το Φλάμπουρο (Πιέρια Όρη), στο “Κατερινιώτικο”, περιοχή Φτέρης

26 Ιουλίου 2024
13:38
Κανένα σχόλιο
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/7 σε χορτολιβαδική έκταση πίσω από το Φλάμπουρο (Πιέρια Όρη), στο “Κατερινιώτικο”, περιοχή Φτέρης με την πυροσβεστική να κινητοποιείται για την κατάσβεση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 8ης ΕΜΟΔΕ, 4 οχήματα κι ένα ελικόπτερο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένα ίχνος φωτιάς – καπνού ορατό από την ευρύτερη περιοχή Βελβεντού. Να σημειωθεί πως για λόγους επιφυλακής και επίβλεψης για μη επέκταση της φωτιάς “ανέβηκε” στο σημείο, από την άλλη πλευρά, πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Βελβεντού μαζί με 2 Αντιδημάρχους του Δήμου Βελβεντού
kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι