kozan.gr: Πτολεμαίδα: Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος της δημοτικής οδού νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας, της οδού ρεύματος προς Κοζάνη της Περιφερειακής οδού Πτολεμαΐδας. – Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Δευτέρα (29-07-2024) και για χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερών

26 Ιουλίου 2024
17:32
Κανένα σχόλιο

Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος της δημοτικής οδού νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας, της οδού ρεύματος προς Κοζάνη της Περιφερειακής οδού Πτολεμαΐδας,   κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών του έργου «Εκτέλεση εργασιών συντήρησης – βελτίωσης τμημάτων της Π.Ε.Ο. Κοζάνης – Πτολεμαΐδας – κόμβος Δυτικής Εορδαίας – τμήμα 3».. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

 Για την κίνηση των οχημάτων από Κοζάνη προς Πτολεμαΐδα, μέσω της Περιφερειακής οδού (βόρεια του κόμβου), της οδού Σολωμού η οποία γίνεται προσωρινά διπλής κατεύθυνσης και της οδού Κοραή έως τη συμβολή της με την δημοτική οδό νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας (25ης Μαρτίου) στο ύψος του Μουσικού Σχολείου

Για την κίνηση των οχημάτων από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη, μέσω των δημοτικών οδών Κοραή και Σολωμού και της Περιφερειακής οδού Πτολεμαΐδας, με εκτροπή του δεξιού ρεύματος της κυκλοφορίας αυτής 40
περίπου μέτρα πριν τον κόμβο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας διαχωρισμένου οδοστρώματος) του ρεύματος από Κοζάνη προς Πτολεμαΐδα το οποίο γίνεται προσωρινά διπλής κατεύθυνσης.

 Για την κίνηση των οχημάτων από την οδό ∆υτικής Εορδαίας προς την πόλη της Πτολεμαΐδας, μέσω της τοπικής δημοτικής οδού (προέκταση της οδού ∆ημοκρατίας) παράλληλα με την οδό νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια μέσω τοπικής δημοτικής οδού (μεταξύ Παλαιοντολογικού Μουσείου και πάρκου εκτάκτου αναγκών) έως τη συμβολή της με την δημοτική οδό νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας.

 Για την κίνηση των οχημάτων από την οδό ∆υτικής Εορδαίας προς την πόλη της Κοζάνης, μέσω της τοπικής δημοτικής οδού (προέκταση της οδού ∆ημοκρατίας) παράλληλα με την οδό νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια μέσω της τοπικής δημοτικής οδού (μεταξύ Παλαιοντολογικού Μουσείου και πάρκου εκτάκτου αναγκών), της οδού 25ης Μαρτίου, της οδού Κοραή, της οδού Σολωμού και της Περιφερειακής οδού έως τη συμβολή της με την Ε.Ο. 3 και το αντίστροφο.

 Για την κίνηση των οχημάτων από την πόλη της Πτολεμαΐδας προς την οδό ∆υτικής Εορδαίας, μέσω της οδού νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια μέσω δημοτικής οδού στο ύψος του εμπορικού καταστήματος «Family», προς την τοπική δημοτική οδό (προέκταση της οδού ∆ημοκρατίας) παράλληλα με την οδό νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας έως τη συμβολή της με την οδό ∆υτικής Εορδαίας.

 Για την εξασφάλιση της πρόσβασης στις παρόδιες εγκαταστάσεις της δημοτικής οδό νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας θα είναι δυνατή η εφαρμογή αναστροφής των οχημάτων είκοσι (20) μέτρα πριν τη ζζώνη κατασκευής των έργων με κατάλληλη διαμόρφωση και προσωρινή σήμανση.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι