kozan.gr: Πτολεμαίδα: Επιστολή αναγνώστη σε σχέση με τη διαγράμμιση των προς χρήση χώρων από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

27 Ιουλίου 2024
01:07

Αγαπητό kozan, αφορμή για την σημερινή μου επιστολή είναι ένα άρθρο που πρόσφατα διάβασα στην ιστοσελίδα σας, με τίτλο “Δήμος Εορδαίας: Διαγράμμιση των προς χρήση χώρων από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος”. Αφού διάβασα το άρθρο και είπα μέσα μου, κάλλιο αργά παρά ποτέ, τώρα που είδα τι έγινε θα ήθελα να σου μεταφέρω κάποια ερωτήματα δημόσια, με την ελπίδα να μας απαντήσει ο αξιότιμος κύριος δήμαρχος.

Ερώτημα 1 : Στο άρθρο αναφέρονται και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Όταν λοιπόν γινόταν η διαγράμμιση, σε ορισμένα καταστήματα οι γραμμές βάφτηκαν στο 1/10, μπορεί και λιγότερο, του μέρους που καταλάμβανε το κατάστημα τη στιγμή της διαγράμμισης . Με απλά λόγια το κατάστημα πληρώνει από ελάχιστα ως τίποτα και καταλαμβάνει έναν σωρό χώρο, από τον οποίο βγάζει κέρδος. Βάφτηκαν λοιπόν οι γραμμές, κάποιοι χαμογέλασαν, άλλοι γέλασαν και μετά έφυγαν. Τώρα; Τι; Η ζωή συνεχίζεται; Υπάρχουν οι περιβόητο ελεγκτικοί μηχανισμοί…; Για ποιόν λόγο έγινε η διαγράμμιση; Γιατί εδώ ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Μια βόλτα στην πόλη, αγαπητό kozan, και μια φωτογραφική κάμερα, θα επιβεβαίωναν περίτρανα τα παραπάνω.

Ερώτημα 2: Γιατί σε κάποια καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν έγινε καν διαγράμμιση; Έχουμε κάποιο άβατον στην πόλη και δε το ξέρουμε; Και αναφέρομαι σε μέρος που έγινε διαγράμμιση σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα. Το ότι κάποια καταστήματα δε, που μέχρι εκείνη την ημέρα έκλειναν και άνοιγαν τον χώρο κατά βούληση, κατά την ημέρα της διαγράμμισης μάζεψαν τα τραπεζοκαθίσματα όσο ποτέ, θα το θεωρήσουμε καθαρή σύμπτωση.

Στα δύο παραπάνω ερωτήματα, θα ήθελα πραγματικά μια απάντηση, ως απλός δημότης αυτής της πόλης.

 

Φωτο αρχειου

2 σχόλια

  • Δεν θα σου απαντήσει κανείς δυστυχώς. Στην πόλη μας από ότι φαίνεται ψηφίζουν μόνο αυτοί που έχουν “καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος” . Τους άλλους που είμαστε περισσότεροι μας έχουν γραμμένους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι