Τη Δευτέρα, 29-07-2024 και ώρα 12 μ.μ. τα εγκαίνια του νέου Total ΥΠΕΡ Μάρκετ στην οδό Λαρίσης 18, στην Κοζάνη

27 Ιουλίου 2024
17:38
Κανένα σχόλιο
Τη Δευτέρα, 29-07-2024 και ώρα 12 μ.μ. σας περιμένουμε Όλους στα Εγκαίνια του νέου μας Total ΥΠΕΡ Μάρκετ στην οδό 📌Λαρίσης 18, στην ΚΟΖΑΝΗ!
ℹ️ Το νέο μας κατάστημα δεν είναι απλά ένας χώρος αγορών, αλλά ένα στολίδι αισθητικής και λειτουργικότητας, σχεδιασμένο για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία αγορών σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια🙏🏻.
☑️ Με τις συνεχείς προσφορές και τις ανταγωνιστικές τιμές μας όλο το χρόνο αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την οικονομία κάνοντας πράξη το μότο μας «Κερδίζεις στα σίγουρα!».
🙏🏻 Είναι τιμή μας να αγκαλιάσετε αυτό το νέο μας ξεκίνημα, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και απολαμβάνοντας τις μοναδικές προσφορές μας!
🟠🟤Total Market🟠🟤

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι