kozan.gr: Πολύ κoντά στην προκήρυξη του έργου Κήπος – Γέφυρα Ρυμνίου για την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα – Αναζητείται χρηματοδότηση κι είναι βασική επιδίωξη, για τη νέα Περιφερειακή Αρχή, η διασύνδεση του κόμβου Κασαρείας – Αιανή με την κατασκευή γέφυρας στη θέση «Χάνδακα» (Bίντεο)

27 Ιουλίου 2024
20:42

Σε πολύ ενδιαφέρουσες εξαγγελίες ως προς τους στόχους της Αντιπεριφέρειας Τεχνικών Υπηρεσιών προχώρησε ο αρμόδιος ΑΝτιπεριφερειάρχης Χ. Γκοβεδάρος κατά το χαιρετισμό του στις εκδηλώσεις στο χωριό της Αγ. Παρασκευής Κοζάνης. Ακούστε τι είπε:

4 σχόλια

  • το αρδευτικό της βόρειας ζώνης κάντε να σωθεί ο τόπος. Έλεος έχουμε τη λίμνη στα πόδια μας και δεν μπορούμε να ποτισουμε τις σοφίες μας. Ντροπή…

  • Όταν κλείσει η γέφυρα, θα κινδυνεύσει κόσμος στις ανηφόρες του Βατερού: οι κλίσεις είναι πολύ δύσκολες για φορτωμένα φορτηγά, από πίσω μαζεύονται πολλά ΙΧ και τα προσπεράσματα δεν επιτρέπονται πουθενά. Στις ανηφόρες χρειάζεται ακόμα μια λωρίδα, αλλά μην περιμένετε λύση. Είμαστε όλοι αναλώσιμοι!
    Όσο για το δρόμο Ρύμνιο-Τριγωνικό, πάει να συμπληρώσει ΣΑΡΑΝΤΑ (40) χρόνια, που περνάμε “με ίδια ευθύνη”, χωρίς κανείς να ντρέπεται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι