kozan.gr: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με μηχανή, στον επαρχιακό δρόμο Πτολεμαΐδας – Ασβεστόπετρας – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας (Φωτογραφίες)

27 Ιουλίου 2024
22:52
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με μηχανή, στον επαρχιακό δρόμο Πτολεμαΐδας – Ασβεστόπετρας, σημειώθηκε γύρω στις 21:15 του Σαββάτου 27/7, όταν ο οδηγός της μηχανής της φωτογραφίας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να πέσει σε χαντάκι. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε  ο ανήλικος συνεπιβάτης της μηχανής ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαίδας.  Για τα αίτια του τροχαίου έρευνα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαίδας.

 

 

Η συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ

 

kozan.gr: Aπό την Πτολεμαίδα κι ανήλικος (16χρονος) το άτυχο παιδί που ήταν συνεπιβάτης στη μοιραία μηχανή κι έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Πτολεμαΐδας – Ασβεστόπετρας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι