Αιχμή Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στην Κοζάνη: Το φροντιστήριό μας γεμίζει με αστέρια

29 Ιουλίου 2024
12:33
Κανένα σχόλιο
Το φροντιστήριό μας γεμίζει με αστέρια!🌟
Στο 1ο Πεδίο, οι απόφοιτοί μας λάμπουν σε παιδαγωγικές σχολές, ψυχολογία, νομική, πολιτικές επιστήμες και αρχαιολογία.
Στο 2ο Πεδίο, κατέκτησαν τις πολυτεχνικές και τις ερευνητικές θετικών επιστημών σχολές , επιδεικνύοντας άψογες επιδόσεις .
Στο 3ο Πεδίο, οι μαθητές μας διέπρεψαν σε ιατρικές, στρατιωτική ιατρική, κτηνιατρικές, φαρμακευτικές και οδοντιατρικές σχολές, καθώς και σε ερευνητικές σχολές όπως βιολογία η χημεία και γεωπονίας.
Στο 4ο Πεδίο, οι απόφοιτοί μας ξεχώρισαν σε σχολές πληροφορικής, οικονομικών , ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικων και αστυνομικών σχολών.
Με τόσα ταλέντα και επιτυχίες, είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τον κόσμο! Ελάτε μαζί μας να γράψουμε την επόμενη μεγάλη ιστορία επιτυχίας!📚
Συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε το ραντεβού σας 👉 https://shorturl.at/lM33M
ή ελάτε σε επαφή μαζί μας 👉
📍 Ν. Τσόντζα 2, Κοζάνη
📞 24610 39500

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι