Δήμος Κοζάνης: Σε εξέλιξη η καταγραφή σημείων τουριστικής προβολής του τόπου μας, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων μας

29 Ιουλίου 2024
15:42

 

Με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, αναφορικά με την αξιοποίηση εκείνων των δυνατοτήτων που υπάρχουν για την ανάπτυξη ειδικών μορφών θεματικού τουρισμού, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολεοδομίας και ΚΕΠ Κυριακή Χατζημανώλη-Φουρκιώτη, συνεχίζει – μαζί με τους Προέδρους των Τοπικών μας Κοινοτήτων – την καταγραφή μνημείων, τοπίων, αξιοθέατων και τοπόσημων, σε όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης αυτής αναλυτικής καταγραφής, δημιουργείται μια καλά οργανωμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική πηγή πληροφόρησης και σχεδιασμού, η οποία δύναται να αποτελέσει την αρχή για τη συγκρότηση ενός εναλλακτικού και ελκυστικού τουριστικού προϊόντος, με ενημερωμένους χάρτες, περιηγητικές διαδρομές και ηλεκτρονική αποτύπωση.

Η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη, η οποία θέσπισε Αντιδημαρχία Τουρισμού, προχωρά με σταθερές και συντονισμένες κινήσεις στην προβολή του πολύτιμου φυσικού και πολιτισμικού μας κεφαλαίου, βρισκόμενη πάντα σε επαφή με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αλλά και το αρμόδιο Υπουργείο, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

5 σχόλια

  • Προσοχή μην τα θαλασσωσει και χαθούν όλες οι σταθερές και συντονισμένες κινήσεις και βρεθούμε στο χαος

  • Από πότε οι πρόεδροι έγιναν ειδικοί περί τουρισμού;
    Από πότε ασχολήθηκαν με τέτοιου είδους θέματα;
    Γνωρίζετε εκεί στον Δήμο τι σημαίνει τουρισμός και πως αξιοποιείται;

  • Για να έχουμε τουρισμό στην περιοχή μας πρέπει να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον στους μελλοντικούς επισκέπτες.
    Πιστεύω πως μεμονωμένες κινήσεις τοπικού χαρακτήρα, όπως μόνος του ο Δήμος Κοζάνης ή μόνο ο Δήμος Σερβίων ή Βελβεντού.
    Πρέπει οι τρεις παραλίμνιοι Δήμοι οφείλουν να συνεργαστούν έχοντας ως στόχο στην αρχή η παραμονή των επισκεπτών για ένα Σαββατοκύριακο.

  • καθε δημοτικη αρχη εχει κι απο ενα πλανο τουρισμου ρε παιδια
    ελεος με τις πεταμενες παραδες
    παρτε τα απο τους προηγουμενους και λειτουργηστε τα
    εχετε μια διακοσμητικη αντιδημαρχο και κανετε την τριχα τριχια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι