kozan.gr: Πολύ μικρή η αυλή του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης, όπως αποδεικνύουν κι οι φωτογραφίες, για να χωρέσει όλο αυτό τον κόσμο που έσπευσε, το βράδυ της Δευτέρας 29/7, να δει από κοντά τον Σταμάτη Κραουνάκη (Φωτογραφίες)

29 Ιουλίου 2024
21:38

 

Πολύ μικρή η αυλή του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης, όπως αποδεικνύουν κι οι φωτογραφίες, για να χωρέσει όλο αυτό τον κόσμο που έσπευσε, το βράδυ της Δευτέρας 29/7, να δει από κοντά τον Σταμάτη Κραουνάκη τη μουσική του παράσταση «Πιάνει Ο Έρωτας Δουλειά», με μεγάλες διαχρονικές, λαϊκές επιτυχίες του.

 

 

 

 

9 σχόλια

  • Σοβαρά τώρα: διαμαρτυρηθηκαμε επωνύμως(με επιστολή )και στο παρελθόν εδώ στο kozan.gr αλλά εμείς τα γραψαμε εμείς τα διαβάσαμε. Αν αυτή η σαρδεληδον μάζωξη εκεί θεωρείται διασκέδαση-απολαυση- -αναταση ή άλλως πως, ευχαριστούμε,δεν θα (ξανα) πάρουμε. Έχουμε κόψει χρόνια τώρα από το εντελώς ακατάλληλο μέρος αυτό. Τσάμπα το εισιτήριο που πληρώναμε. Σαρδέλες, είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα. Βρείτε άλλο μέρος.

      • Δεν αμφιβάλλουμε ότι έχει φέρει μεγάλους τραγουδιστές, άλλο λέει το σχόλιο.Δεν το πιασες; Και έχει απόλυτο δίκαιο.

  • Οταν δεν σεβεσαι ουτε τον καλλιτεχνη,ουτε τον κοσμο που σε τιμα τοσα χρονια. Η εμμονη ειναι κακο πραγμα.Ξεκολληστε! Δεν χαθηκε ο κοσμος(ουτε η μαγεια) αν καποιες εκδηλωσεις δεν γινουν στην αυλη!

  • Δηλ δεν θα ήταν προς το συμφέρον του Συλλόγου αλλά και -κυρίως- του κόσμου, μια τέτοια συναυλία να γίνει ας πούμε στο ανοιχτό θέατρο, που χωρά κόσμος πολύς;
    Αν είναι δυνατόν, προσωπικά ήθελα να πάω, αλλά φαντάστηκα τι θα γινόταν , όπως κι έγινε

  • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στριμώχνεστε και ταλαιπωρείστε. Υπάρχουν πολλοί υπαίθριοι χώροι στην περιοχή.

  • Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος δεν πουλάει τα εισιτήρια όπως όλος ο κόσμος από ένα εκδοτήριο της προηγούμενες μέρες, ή, ακόμα καλύτερα, μέσω διαδικτύου, και αφήνει τον κόσμο να συνωστίζεται στο δρομάκι και να σκοτώνεται για να προλάβει μια άβολη καρέκλα. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται, είναι υποτιμητικό και αναξιοπρεπές για τους πολίτες. Δεν ξέρω τι ιδεοληψία είναι αυτή.

    • Είχα πάει μια φορά σε μια συναυλία και οι θέσεις ήταν ήδη…κατειλημμένες, χωρίς βέβαια να κάθεται κανείς. Η κατάσταση είναι ”entre nous” και βέβαια δεν ξαναπήγα…

  • Απαράδεκτο όπως κάθε φορά να είσαι μιάμιση ώρα στο δρομάκι και να βλέπεις τις θέσεις γεμάτες πάντα από τους ίδιους. Δεν λέω, χορηγοί είναι αλλά και εμείς πληρώνουμε εισιτήριο. Δεν είμαστε ούτε Β αλλά ούτε Γ κατηγορίας πολίτες. Διαφορετικά συναυλία στα μουλωχτά μόνο για λίγους….. ή αλλαγή χώρου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι