Eορδαία: Αρκούδα “ρημάζει” κτηνοτροφικές Μονάδες και κτήματα στον Περδίκκα

31 Ιουλίου 2024
11:24
Εφιάλτης για αγρότες και κτηνοτρόφους στον Περδίκκα η μεγαλόσωμη αρκούδα που κινείται, την τελευταία εβδομάδα, στην περιοχή, αναζητώντας τροφή, επιτίθεται σε κτηνοτροφικές μονάδες και αποδεκατίζει τα ζώα, ενώ, καταστρέφει δενδρώδεις καλλιέργειες και τις περιφράξεις.

 

Πριν από δύο ημέρες κατασπάραξε προβατίνα και αρνιά, νωρίτερα ένα κριάρι, οδηγώντας σε απόγνωση τον ιδιοκτήτη, ενώ στα κτήματα σπάει κλαδιά και δέντρα, ακόμη και τους ορθοστάτες, για να καταναλώσει τους καρπούς. Δυστυχώς ο ΕΛΓΑ, βάσει του κανονισμού, δεν αποζημιώνει τους παθόντες για την απώλεια του ζωικού φυτικού κεφαλαίου. Διαμαρτυρίες εκφράζουν οι Αγρότες και για τις καθημερινές επιδρομές αγριόχοιρων στα χωράφια τους.

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι