kozan.gr: Επιστρέφει ως Διοικητής Τροχαίας Εορδαίας o Σπύρος Τάσιος

31 Ιουλίου 2024
19:31

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, μετά από απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με ημερομηνία 31/7, ο Αστυνόμος Α’ Σπύρος Τάσιος μετατίθεται από το Αστυνομικό Τμήμα Εορδαίας στο Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας, ενώ ο Αβραμίδης Παναγιώτης από το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας.

kozan.gr

7 σχόλια

  • Καλή αποτυχία στον νέο διοικητή. Η κατάσταση εχει ξεφύγει πλέον. Αυτοκίνητα κινούνται με υπερβολική ταχύτητα παντού ΜΕΣΑ στην πόλη, παρκάρουν επάνω στις διασταυρώσεις δημιουργώντας πρόβλημα ορατότητας και αυτοκίνητα βρίσκονται μονίμως στο πεζοδρόμιο σταθμευμένα. Αν έχεις καρότσι με παιδί ή αν κινείσαι με αναπηρικό αμαξίδιο υποφέρεις πραγματικά. Αλκοτεστ και ραντάρ έξω από την πόλη για ξεκαρφωμα και μέσα ας κάνει ο καθένας ότι το κατέβει στο κεφάλι.

  • Το ποιος είναι διοικητής λίγο μας νοιάζει για εμάς που δεν κοιμόμαστε λόγω της ηχορύπανσης από τις εξατμίσεις κάθε βράδυ στην είσοδο της πόλης.Ας κάνει κάτι επιτέλους κάποιος.

  • Δυστυχώς η πόλη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση . Μέχρι να συμβεί κάτι και να ταρακουνηθούν οι υπεύθυνοι θα ζούμε αυτό το δράμα κάθε βράδυ.

  • Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με τους κοντράκιδες αυτής της πόλης, κάθε βράδυ συστηματικά το ίδιο βιολί
    Θα υπάρξει λύση ή θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας;

    • Ναι, αποτελεί είδηση μια αλλαγή μετάθεσης στην υποδηευθηνση αστηνομιας Πτολεμαΐδας για τους συμπαθέστατους κατά τα άλλα Αξιωματικους, Κρατάει χρόνια αυτή η “κόντρα” Οι παρηκουντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ¡¡¡¡¡¡¡. Και γίνεται ειδηση η αλλαγή εθεν και ένθεν…… Το ζήτημα για τους πολίτες τις εορδαιας ειναι να γίνετε σωστή αστηνομευση και δεν τους ενδιαφέρει ποιος και ποια θέση θα κατέχει… Κατεμε και οι δύο αξιοματικοι είναι καριέρας και υπερετουν με ζήλο από όποια θέση τους ορίζει η πολιτεία… Καλή δύναμη κ. Σπύρο Τασιο στα νέα σου καθήκοντα….. Που γνωρίζεις πολύ καλά…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι