Κεντρικό Αντλιοστάσιο της Δ.Ε.ΤΗ.Π.: Προκλήθηκε ζημιά στην χαλύβδινη δεξαμενή νερού των 2.000 m3, προκαλώντας μόνον υλικές ζημιές

2 Αυγούστου 2024
14:27
Κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης στο Κεντρικό Αντλιοστάσιο της Δ.Ε.ΤΗ.Π., προκλήθηκε ζημιά στην χαλύβδινη δεξαμενή νερού των 2.000 m3, προκαλώντας μόνον υλικές ζημιές. Τονίζεται ότι η λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων της τηλεθέρμανσης και η παροχή θερμικής ενέργειας κατά την επόμενη περίοδο θέρμανσης 2024-2025 δεν επηρεάζεται καθόλου από την παραπάνω βλάβη. Τα αίτια της βλάβης διερευνώνται και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την αποκατάσταση της.

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.ΤΗ.Π.

3 σχόλια

  • Στην πρώτη βλάβη παροχής, θα δούμε πώς δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα αυτή η ζημιά…. Είπαμε να λέτε δικαιολογίες αλλά εσείς το τερματίσατε! Αν δεν την χρειαζόμασταν γιατί την φτιάξαμε;

  • Στην ανακοίνωση το πιο ωραίο είναι το υπερτονισμένο δεν επηρεάζεται καθόλου.
    Δηλαδή η εν λόγω κατασκευή ήταν άχρηστη ή εφεδρεία της εφεδρεία.
    Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

  • Η δεξαμενή ρουφήχτηκε προς τα μέσα (πιθανότατα λόγω κενού-υποπιεσης)

    Κάποιος ,Κάποιοι προφανώς έκαναν μεγάλη…

    Και ο δήμαρχος αντί να προσπαθεί να καλύψει τους υπεύθυνους κάνει επιτέλους το καθήκον του.

    Κάποιος πρέπει να πληρώσει την ζημιά και μάλλον θα είναι τα γνωστά κορόιδα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι