Σχόλιο / παράπονο αναγνώστη για την κατάσταση με τα τραπεζοκαθίσματα στην Πτολεμαΐδα

2 Αυγούστου 2024
20:30
Η χειρότερη πόλη.

Τα τραπεζοκαθίσματα είναι περισσότερα από τους θαμώνες, ένα αισχος.
Τα άτομα με κινητικά προβλήματα,τα ΑΜΕΑ, οι μαμάδες με τα μικρά στα καροτσάκια, δεν μπορούν να περάσουν.

Μία δημοτική αρχή ανίκανη να βάλει τάξη.
Επιχειρήθηκε με τις γραμμές να γίνει μια συμμόρφωση, έγιναν χειρότερα,ο μόνος ωφελημένος,ο πωλητής χρωμάτων.

Το χειρότερο της υπόθεσης εμείς οι πεζοί πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να περνάμε ανάμεσα από τα τραπεζοκαθίσματα και να μας κοιτάζουν όπως τους βολεύει.
Κατάσταση Ντροπής!!!!

 

(Ο αναγνώστης  απέστειλε  και σχετικές φωτογραφίες, που πραγματικά αποδεικνυουν αυτα που ισχυρίζεται σε σχέση με τα τραπεζοκαθίσματα. Ωστοσο επειδη η ανάρτηση δεν εχει στοχο να στοχοποιήσει επιχειρήσεις εστιασης οι φωτογραφίες δε δημοσιευονται και μένουμε αποκλειστικά στην αναδειξη του προβλήματος).

Φωτογραφία αρχείου

11 σχόλια

  • Πλάκα μας κάνετε ; Χρειάζονται φωτογραφίες για να φανεί το αισχος της πόλης; Μόνο ντροπή νιώθει κανείς όταν περνάει από τα πεζοδρόμια με τα καταστήματα αυτά.
    Τί πρέπει να κάνουμε εμείς οι πολίτες; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

  • Όλοι το έχουν τύμπανο και εσύ κρυφό καμάρι σαν δεν ντρέπεστε κύριε αντιδήμαρχε που έβαλες πρόσφατα και κίτρινες γραμμές και πάνω σε αυτές υπάρχουν τραπέζια με καρέκλες δεν είδες ότι οι ομπρέλες τους είναι βιδωμένες πάνω στον δρόμο κύριοι της αστυνομίας γιατί σιωπάτε και εσείς δεν βλέπετε το αίσχος ….αλλά αν είχατε συγγενή ΑΜΕΑ δεν θα τολμούσατε.

  • Στην Πτολεμαΐδα περισσεύουν οι δειλοί με τις κουκούλες που καταγγέλλουν οτιδήποτε ανώνυμα και χωρίς να προτείνουν κάτι. Δήθεν πατριώτες, Δήθεν ευαίσθητοι πολίτες, Δήθεν γενικά.
    Τον μαγαζάτορα γιατί δεν τον είπες μάζεψε τώρα τις καρέκλες σου αλλιώς φωνάζω αστυνομία; Μια ζωή τα ίδια. Πονηροι με κουκούλες πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογιου

    • Η συμμόρφωση με την νομοθεσία είναι δουλειά των εντεταλμένων οργάνων της πολιτεία.
      Στη δημοκρατία δεν παίρνει ο καθένας το νόμο στα χέρια του
      Οι γραμμές δεν είναι τίποτε άλλο από το άλλοθι της δημοτικής αρχής ότι εφαρμόζει το νόμο.
      Μονή ελπίδα ο εισαγγελέας.
      Έως τότε θα μας κυβερνούν οι κάθε είδους μάγκες.
      Πτολεμαϊδα καληνύχτα

    • προτείναμε μια αερογέφυρα αλλά δεν έγινε αποδέκτη …σαν δεν ντρέπεσαι να αναφέρεσαι με τέτοιους χαρακτηρισμούς κύριε ή κυρία κουκούλα εσύ δεν βλέπεις ότι υπάρχει πρόβλημα ή είσαι βαλτή να προσβάλλεις τόσο χυδαία είμαστε επώνυμα και καταξιωμένα άτομα τα στοιχεία μας τα έχει το KOZAN.GR

    • Στο μεταξύ φίλε “κουκούλα”, γραφικές αηδίες, γιατί ο συγκεκριμένος καταγγέλων, έχει βγάλει το κείμενο και τις φωτογραφίες και στο Facebook επώνυμα. Οπότε, άσε τώρα τα παραμύθια και μάζεψε τις καρέκλες σου, γιατί όπως βλέπεις οι πολίτες σας έχουν σιχαθεί. Κι εσάς κι αυτούς.

      • Δηλαδή μας ενδιαφέρει εάν η καταγγελία είναι επώνυμη ή ανώνυμη. Ψάχνετε λοιπόν να βρείτε ΠΟΙΟΣ καταγγέλει για να κάνετε τι ; Η ουσία δεν σας ενδιαφέρει ; Πέστε μας την άποψη σας για το χάλι της πόλης.

  • Έχει πλάκα που κάνει ο δήμος και εκδηλώσεις για την προσβασιμότητα! Η υποκρισία περισσεύει…
    Αλλά αφού έτσι θέλει ο εκπρόσωπος του 85 τακατό, το υπόλοιπο 15 θα υπομένει.
    “Δημοκρατία” έχουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι