Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας: “Καλούμε τη διοίκηση της ΔΕΤΗΠ να ενημερώσει λεπτομερώς το λαό της πόλης για τα ακριβή αίτια της βλάβης και αν και σε ποιο βαθμό θα επηρεάσει την λειτουργία της τηλεθέρμανσης”

3 Αυγούστου 2024
00:57

Σε μια περίοδο που η λειτουργία της τηλεθέρμανσης βρίσκεται επι ξηρού αιχμής, προκαλούν ερωτηματικά οι συνθήκες και ο χρόνος που συνέβη η σοβαρή βλάβη στο αντλιοστάσιο της ΔΕΤΗΠ με συνέπεια την καταστροφή της χαλύβδινης δεξαμενής χωρητικότητας 2000m3, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός κάποιου εργαζόμενου.
Παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου της επιχείρησης κ. Καρακασίδη ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα το επόμενο διάστημα, διατηρούμε την αγωνία μας για το μέλλον της επόμενης θερμικής περιόδου και καλούμε τη διοίκηση της ΔΕΤΗΠ να ενημερώσει λεπτομερώς το λαό της πόλης για τα ακριβή αίτια της βλάβης και αν και σε ποιο βαθμό θα επηρεάσει την λειτουργία της τηλεθέρμανσης.

Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας
2/8/2024

3 σχόλια

    • Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό που διάβασες; Εκτός αν εννοείς ότι αυτό το πράγμα που έσκασε δεν ήταν απαραίτητο για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης. Και γιατί τότε πληρώσαμε ένα σκασμό λεφτά για να το φτιάξουμε; Σαν χθες ήταν , άλλωστε δεν πέρασε και πολύς καιρός, που ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ, έδινε συνέντευξη ακριβώς σε αυτόν τον χώρο και εξηγούσε πόσο απαραίτητο ήταν το έργο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι