Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης: Δυναμική η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου μας το Σάββατο, 03/0/2024 στον 8ο ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ στην Ασβεστόπετρα

4 Αυγούστου 2024
13:33

Δυναμική η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης το Σάββατο, 03/0/2024 στον 8ο ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ στην Ασβεστόπετρα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεστόπετρας ‘’ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ’’ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Εορδαίας και περιελάμβανε αγώνα 7,5 χιλιομέτρων με 420 υψομετρική και αγώνα 14 χιλιομέτρων με 840 υψομετρική διαφορά. Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς του συλλόγου και καλή αποκατάσταση.

Θερμά συγχαρητήρια στο μέλος μας, Αθανάσιο Παπαδόπουλο, που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τερματίζει πρώτος στη γενική κατάταξη των ανδρών.

 

Θερμά συγχαρητήρια στην Αικατερίνη Μπίντση, μέλος του ΣΔΥ Κοζάνης που τερμάτισε τρίτη στη γενική κατάταξη στις γυναίκες και στην Γενική Γραμματέα του Συλλόγου μας Νίκη Μαναδη που τερμάτισε Τρίτη στην ηλικιακη της κατηγορία

 

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους τους διοργανωτές, εθελοντές, στον πρόεδρο του Πολίτιστικού συλλόγου κ. Σίσκο Τρύφωνα για την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι