Λαίκη Συσπείρωση Εορδαίας: “Να δοθεί ΑΜΕΣΗ λύση στο πρόβλημα υδροδότησης της Άρδασσας”

5 Αυγούστου 2024
14:16

Για μια ακόμη φορά και εν μέσω καλοκαιριού η δημοτική κοινότητα Άρδασσας παραμένει χωρίς νερό. Εδώ και δυο μέρες έχει κοπεί η υδροδότηση λόγω βλάβης στην γεώτρηση του χωριού, γεγονός που είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό ξανά και είχε προκαλέσει την αγανάκτηση των κατοίκων. Δεν μας ικανοποιούν οι «δεσμεύσεις» ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί σε 1-2 μέρες καθώς έχουμε το κακό προηγούμενο του Περδίκκα που έμεινε πολύ περισσότερες χωρίς πόσιμο νερό.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είχε φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας και η απάντηση που δόθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΕ ήταν ότι το πρόβλημα θα λυθεί με τη επιδιόρθωση της γεώτρησης και την λειτουργία νέας. Το πρόβλημα προφανώς δεν λύθηκε.

Το θέμα τέθηκε και στο ΔΣ της ΔΕΥΑΕ που οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης έθεσαν το ζήτημα και η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει ούτε το προσωπικό, ούτε οι πόροι για να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες.

Αποδεικνύεται έτσι ότι οι δήμοι που λειτουργούν με σχέσεις κόστους-οφέλους δεν βάζουν σαν προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, την προετοιμασία υποδομών για όταν προκύπτουν τέτοια προβλήματα, αλλά λόγων ελλείψεων πόρων και προσωπικού τις αφήνουν στο έλεος της τύχης. Ποιες είναι οι προτεραιότητες μιας δημοτικής αρχής αν όχι οι βασικές ανάγκες των κατοίκων;

Καλούμε τον δήμο Εορδαίας να δώσει ΑΜΕΣΗ λύση ενόψει των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην δημοτική κοινότητα Άρδασσας και να δρομολογήσει βιώσιμη λύση στο πρόβλημα με ένα σχεδιασμό που βάζει πρώτα από όλα τις ανάγκες του λαού.

 

Λαϊκή Συσπείρωση

5-8-2024

 

4 σχόλια

  • Όταν δεν υπάρχει σχεδιασμός και δεν γίνονται οι απαραίτητες συντηρήσεις αυτά θα γίνονται. Και μετά θα ακούμε πάλι αερολογίες για το τι και ποιος φταίει (ποτέ δε φταίει η ΔΕΥΑΠ). Μέσα στο καλοκαίρι μετά το χωριό μου, άλλο ένα χωριό μένει για μέρες χωρίς νερό (όχι ότι τον χειμώνα θα ήταν καλύτερα, το νερό είναι βασικό αγαθό). Ο δήμαρχος θα πάει στις εκδηλώσεις;

  • Όταν λένε δεν έχουν προσωπικό τι εννοούν; Γιατί δεν προσλαμβάνουν τόσους διαγωνισμούς κάνει ο ΑΣΕΠ δεν είδα πουθενά την ΔΕΥΑΕ σε αυτές; Ο δήμαρχος που κατά τα άλλα είναι λαλιστατος τι έχει να μας πει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι