Kozan.gr: 5000 ευρώ πρόστιμο απο το Δήμο Κοζάνης σε δημότη για παράβαση του άρθρου 24 της παραγράφου 1 του Ν. 4830/2021 που σχετίζεται με την κακοποίηση των ζώων

6 Αυγούστου 2024
01:04
5000 ευρώ πρόστιμο απο το Δήμο Κοζάνης σε δημότη για παράβαση του άρθρου 24 της παραγράφου 1 του Ν. 4830/2021 που σχετίζεται με την κακοποίηση των ζωων.

24 σχόλια

  • Αν μη τι άλλο,ΜΠΡΑΒΟ!!!! Επιτέλους ο νόμος να γίνεται πράξη!!! Αναίσθητοι,ασυνείδητοι και ψυχικά παχύδερμα να ξέρουν τι τους περιμένει!!! Θα άξιζε να μάθουμε λεπτομέρειες!!!

  • Άμεση επέμβαση του Δήμου για πρόστιμο, ωραία, εμείς που κάναμε μήνυση για δαγκώματα από αδέσποτα πότε θα εκδικαστεί για να πάρουμε σειρά;
    Πέρασαν δύο χρόνια.

    • Ποιοι εσείς;Έτσι αόριστα; Πότε και πού έγινε το περιστατικό; Ε όχι και δύο χρόνια καθυστέρηση αφότου υπεβαλες μήνυση, κόψε κάτι. Άντε,γιατί αυτή η κατασυκοφαντηση των ζώων έχει και ένα όριο.

      • Συγνώμη όταν λες ποτέ και που μάλλον ανέκδοτα λες…..
        Σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε και από ένα τέτοιο περιστατικό. Εκτός αν ζεις σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν.
        Συγνώμη για το έντονο ύφος αλλά είναι τουλάχιστον εξοργηστικο να λες πότε και πού έγινε κάτι τέτοιο.

        • ΚΑΤΣΕ ΡΕ, ΜΕΓΑΛΕ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΚΡΟΆΣΕΩΝ , ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ. ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ. ΠΟΛΥ ΜΕΜΟΝΟΩΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΙ ΑΘΛΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΛΙΤΣΕΣ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Κανένα ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ πότε και πού. Εξάλλου αν έκανε μήνυση , θα θέλει να το διαδώσει παντού ,να το μάθουμε κι εμείς.

          • Μάθε να μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις, εδώ μιλάς σε ανθρώπους δεν είμαστε ασκέρι αδέσποτων που αλυχτάνε τα βράδια στους δρόμους. Κάνατε ολόκληρο κύκλο και ξαναγυρίσατε οι φιλόζωοι από εκεί που ξεκίνησε το ανθρώπινο είδος, στα τετράποδα. Επίσης κανένας δε σου χρωστάει καμία εξήγηση, ούτε το πώς ούτε το πότε έγινε η επίθεση ή πότε θα γίνει η εκδίκαση, δεν είσαι ο δικαστής εδώ. Και σταμάτα να σκούζεις, αυτά να τα κάνεις στους σκύλους σου.

      • Οταν δαγκώσουν και σένα μην τρέξεις για μήνυση… κάτσε να σε φάνε ολόκληρο αφού τα αγαπάς τόσο… άντε που πέφτετε όλοι απο τα σύννεφα όταν ακούτε για επιθέσεις αδέσποτων…λες και δεν έχετε βρεθεί μπροστά σε αγέλη ή σε κάποιο περιστατικό επίθεσης ή απειλής… αλλά ελληναρες.. μακριά από μας καί ας είναι και στο ένα μέτρο..

        • Πεστα που μας έχουν ζαλίσει λες και ζώα είναι μόνο τα σκυλια που τα έχουν θεοποιήσει εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν ότι εξαφανίζουν τους ανθρώπους τον κόσμο γενικότερα δεν σας ανησυχεί και ασχολείστε με βλακειες

          • Κλασικός ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ που κρύβεσαι πίσω από τέτοιες δικαιολογίες είσαι. Δηλαδή εσύ τι κάνεις για τον κόσμο που χάνεται και τα καράβια που αναφέρεις; Βοηθάς κανέναν; Είναι αυτός λόγος να μην ενδιαφέρεται κανείς για την κακοποίηση των ζώων; Κλασικός νεοέλληνας του φραπέ. Φυγόπονος,ξερολας. Α κόψε πέρα ρε, που θα μας την πεις κιόλας.

      • σκυλογονέα για σοβαρέψου λίγο, έχουν γίνει εκατοντάδες επιθέσεις από αρχή του έτους μην δηλώνεις έκπληκτος, νισάφι πια με όλους εσάς του αδεσποτολάτρες και την αναισθησία που επιδεικνύεται απέναντι στους συμπολίτες μας. Η κοινωνική σας απομόνωση και η ταύτιση με τα ζώα αφορά εσάς και μόνο εσάς και όχι τους υγιώς σκεπτόμενους που δεινοπαθούν από τους μεγάλους ανεξέλεγκτους πληθυσμούς των αδέσποτων, ευαισθησίες και αγάπες στην αυλή σας και μόνο αυστηρά,

      • ναι αν σου ορμήξει θα κάνεις πως κοιμάσαι….άντε για σοβαρευτείτε λίγο. Σου όρμηξε το χτυπάς και το απωθείς τελεία και παύλα.

  • Εννοειται πανω απο ολα η προστασια των ζωων.
    Ομως τα πρόστιμα να πέφτουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμα και σε έναν κάτοχο που δεν μεριμνα να μαζευει τις ακαθαρσίες ή που παραμελεί την φροντίδα και περιποίηση του ζώου,επίσκεψη σε κτηνίατρο και εμβολιασμός, τσιπαρισμα και δήλωμα, με αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ανθρωπων.
    Επομένως έλεγχος σε όλους.
    Ακόμα και εκεί στο Δήμο πρέπει να φροντίζουν τα αδέσποτα για το καλό όλων. Εμβολιασμός, τάισμα, φροντίδα των αδέσποτων.
    Προστασία δε σημαίνει ότι είδα μια παράβαση και διαπίστωσα ένα πρόστιμο.Αυτη η κίνηση είναι η τελευταία, η πρόληψη είναι το σημαντικό.

  • Εμένα ποτέ δεν μ δάγκωσε σκυλί σ αντίθεση μ ανθρώπους κ αν τ σκυλιά φέρονται Μ αυτόν τ τρόπο φανταστείτε η σκεφτείτε τ περάσανε από ασυνείδητους που είτε τ πετάξανε η είτε τ χτυπήσανε δηλαδή επειδή είναι ζώο πρέπει ν είναι κ άβουλο !!! Μεγαλύτερο καλό κάνανε οι άνθρωποι σ αδέσποτα παρά τ αδέσποτα!!!

  • Όλοι αυτοί που αγωνιούν για τα αδέσποτα αποτελούν την γνωστή συνομοταξία των σκυλόφιλων και όχι των ζωόφιλων….. έτσι για να ξέρουμε τι λέμε…
    Άι μεγαλώστε κανά παιδί που έγινε η χώρα 3 και ο κούκος και αφήστε κατά μέρους τις σκυλοτροφές

    • Άι μεγάλωσε εσύ πρώτα ρε, γιατί βλέπω ότι περπατάς με το κεφάλι και σκέφτεσαι με τα πόδια!!!

    • Έγινε. Απλά θα περιμένουμε να μεγαλώσεις πρώτα εσύ,γιατί προς στιγμήν περπατάς με το κεφάλι και σκέφτεσαι με τα πόδια.

  • ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΖΩΩΦΙΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ, ΝΑ ΜΑΖΈΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΈΣ ΥΓΕΙΑΣ;

  • μπραβο στο δημο και στον δημαρχο που κανει το σωστο.ανθρωπος που κανει κακο σε ζωο θα κανει και σε ανθρωπο αργα η γρηγορα.

  • Πολύ καλά κάνει ο δήμος μακάρι να την έκανε και για τον άνθρωπο αυτή την άμεση επεμβαση,ο καθε δήμος λειτουργεί έτσι.Μαλιστα πολύ καλά κάνει και τα υποβάλει σε στείρωση,αλλά έχει παραγίνει το κακό με τις αγέλες και το θέμα τους απ οτι κατάλαβα, δεν είναι αν δαγκώσουν,αλλά αν πηδήξουν.Και κατι τελευταίο, γιατί όλες οι αναφορές γίνονται ανώνυμα?

  • Το χωριό μου έχει 1000 κατοίκους και ίσως 15-20 αδέσποτους σκύλους που δημιουργούν διάφορα προβλήματα συνεχώς. Στο Βερολίνο που βρίσκομαι τώρα έχει 3.5+εκατομμύρια κατοίκους και δεν έχω δει ένα αδέσποτο. 👀

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι